Bize Muş Valisi Gibi Valiler Lazım - Son Dakika
Politika

Bize Muş Valisi Gibi Valiler Lazım

Bize Muş Valisi Gibi Valiler Lazım

Başbakan Tayyip Erdoğan, Partisinin Kızılcahamam Kampında Yaptığı Konuşmada, Muş Valisi Erdoğan Bektaş'ı Örnek Gösterdi ve Şu Sözlerle Övdü:

30.11.2008 02:16

Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı konuşmada, Muş Valisi Erdoğan Bektaş’ı örnek gösterdi ve şu sözlerle övdü:

"Geçenlerde bir mezradan beni bir vatandaş arıyor. Gece saat birde... Böyle böyle bizim köyün yolu yok. "Kaç hane" dedim. "10-15 hane" dedi. "Peki nerden gidip geliyorsunuz" dedim. "Yürüyerek gidip geliyoruz. Su yok" dedi. Neyse ben vatandaşın telefonunu aldım. Valilerimizin illerinde şikayetlerin eksiklerin takipçisi olmalı. Beni arayan vatandaşın sorununu aradım o ilin valisine söyledim. Haydi isim de vereyim, Muş Valisi. Seracattin bey (Muş milletvekili Seracettin Karayağız) sen bu işi biliyor muydun? Biliyordun ama bak sorunu çözmemişsin, sayın valimiz çözmüş. Konuyu aktarınca, sağolsun valimiz yolu programa almış. Şu anda 10,5 km’lik yolun 8,5 km’lik bölümü bitmiş. Mezradaki vatandaş yine beni telefonla aradı. Sordum, "Yol bitti mi?" "Eksiği var ama çoğu bitti, kalanı da yaza biter inşallah, çok teşekkürler" dedi. Yani vatandaş inandı yolun yapılacağına. Bize Muş Valisi gibi valiler lazım. Diğer illerimizin valilerinden de bu türden vatandaşlara karşı hassasiyet bekliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bize Muş Valisi Gibi Valiler Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement