Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Esnafları Ziyaret Ederek Bayrak Dağıttı - Son Dakika
Politika

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Esnafları Ziyaret Ederek Bayrak Dağıttı

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Esnafları Ziyaret Ederek Bayrak Dağıttı

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz ve AK Parti teşkilatı olarak Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu esnaflara bayrak dağıtarak kutladı. Başkan Yıldırım, esnaflarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılına değindi ve Cumhuriyetimizin 100. Yılında bayrak dağıtarak hazırlık yaptıklarını belirtti.

28.10.2023 11:39  Güncelleme: 11:41

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım esnafları ziyaret ederek bayrak dağıttı.

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz ve AK Parti teşkilatı olarak Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu esnaflara bayrak dağıtarak kutladı. Tek tek esnaflara sohbet eden Başkan Yıldırım Türkiye Yüzyılına değindi.

Yaptığı ve yapacağı çalışmalardan bahseden Yıldırım, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında böylesine büyük bir günde bayrak dağıtarak hazırlığımızı yapmak istedim. Hem kendimiz hem esnafımız kutlamaya hazır. Her yer bayrağımızla dalgalansın, şanlasın. Türkiye Yüzyılında hepimizi beraber daha ileriye yönelik çalışmaya, davranmaya davet ediyorum. Bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Esnafları Ziyaret Ederek Bayrak Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement