Biga Belediye Başkanı Ankara'da ziyaretlerde bulundu - Son Dakika
Politika

Biga Belediye Başkanı Ankara'da ziyaretlerde bulundu

Biga Belediye Başkanı Ankara\'da ziyaretlerde bulundu

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ankara'da AK Parti Meclis Grup Toplantısına katıldı ve bir dizi ziyarette bulundu. Erdoğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve diğer yetkilileri ziyaret etti. Erdoğan, ziyaretlerin ardından Türkiye'nin büyük hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

16.11.2023 11:04

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ankara'da AK Parti Meclis Grup Toplantısına katıldı ve bir dizi ziyarette bulundu.

"Biga'mız için Ankara'dayız. GönüllerinŞehriBiga'mız için başkentimiz Ankara'da temaslarda bulunduk." sözleriyle Ankara'da gerçekleştirilen ziyaretleri takipçilerine duyuran Başkan Erdoğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'ı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'i, AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Özdemir'i, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ve AK Parti MKYK Üyesi 27. Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bülent Erdoğan ziyaretlerin ardından açıklamasında, "Büyük hedeflere yürüdüğümüz Türkiye Yüzyılı için, GönüllerinŞehriBiga için çalışmaya devam" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Biga Belediye Başkanı Ankara'da ziyaretlerde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement