Başbakan Yardımcısı Atalay Hırvatistan'a Gitti - Son Dakika
Politika

Başbakan Yardımcısı Atalay Hırvatistan'a Gitti

Başbakan Yardımcısı Atalay Hırvatistan\'a Gitti

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bu yıl 7.'si gerçekleştirilecek Hırvatistan Zirvesi'ne katılmak üzere Hırvatistan'ın Dubrovnik kentine gitti.

06.07.2012 12:50

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bu yıl 7.'si gerçekleştirilecek Hırvatistan Zirvesi'ne katılmak üzere Hırvatistan'ın Dubrovnik kentine gitti.

Başbakan Yardımcısı Atalay'ın makamından yapılan açıklamada Atalay'ın, bu yıl 7.'si gerçekleştirilecek olan Hırvatistan Zirvesi'ne katılmak üzere Hırvatistan'ın Dubrovnik kentine gittiği bildirildi. Beraberinde Başbakan'ın siyasi başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'la özel uçakla Ankara'dan ayrılan Başbakan Yardımcısı Atalay, bu akşam Dubrovnik'te zirvenin açılış resepsiyonuna katılacak ve yarın bir gün sürecek toplantıların öğleden sonraki oturumunda bir konuşma yapacak.

Birçok ülkeden üst düzey siyasi liderin katıldığı Hırvatistan Zirvesi'nin bu yılki teması "Devlet Kurma ve AB Tecrübesi" olarak belirlendi. Avrupa, Kuzey Amerika ve Akdeniz ülkelerinden düşünce kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenlerin de katılacağı zirvede, özellikle Hırvatistan'ın AB'ye üyelik sürecinde gerçekleştirdiği reformlar ile Akdeniz'in güneyindeki ülkelerde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve karşı karşıya bulundukları sorunların tartışılması amaçlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı Atalay Hırvatistan'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement