Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde ziyaret ve açılışlar gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde ziyaret ve açılışlar gerçekleştirdi

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde ziyaret ve açılışlar gerçekleştirdi

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde Kaymakam Emre Yeşil tarafından karşılandı. Vali Ustaoğlu, ilçe şube müdürleriyle toplantı yaptıktan sonra süt ürünleri üretimi yapan bir işletmenin teşhir ve satış dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Vali Ustaoğlu açılışta yaptığı konuşmada, iş yerinin ilçenin istihdamına ve üretimine katkı sağlayacağını belirtti.

30.10.2023 16:47

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde bir takım ziyaret ve açılışlar gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde Kaymakam Emre Yeşil tarafından karşılandı. Bir süre Kaymakam Yeşil'den ilçeyle ilgili bilgilendirme alan Vali Ustaoğlu, sonrasında Manyas Öğretmenevinde ilçe şube müdürleri ile bir toplantı yaptı. Vali İsmail Ustaoğlu ilçede süt ürünleri üretimi yapan bir işletmenin teşhir ve satış dükkanının açılışını yaptı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Ustaoğlu, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attığımız bugünde inşallah Rabbim memleketimizi, milletimizi payidar eyler, bugün de Manyas ilçemizde arkadaşlarımız bahsettiler, ilçemiz için çok anlamlı olan, ilçemizin istihdamına, üretimine ciddi katkısı olan kıymetli bir ailemizin böyle bir iş yerinin açılışından bahsettiler. Biz de gidelim, bismillah deyip birlikte kurdeleyi keselim dedik. Ben bu iş yerinin kesinlikle ihracat yapacak durumda olacaklarına inanıyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde ziyaret ve açılışlar gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement