Bakana 'Ordu'daki Pisuvar Tarikat İtikadı mı' Sorusu - Son Dakika
Politika

Bakana 'Ordu'daki Pisuvar Tarikat İtikadı mı' Sorusu

Bakana \'Ordu\'daki Pisuvar Tarikat İtikadı mı\' Sorusu

CHP Ordu Milletvekili Rahmi Güner, Ordu Valisi Ali Kaban'ın Talimatıyla Ordu Müftülüğü'nün Tüm Camilerde Pisuvarları Kaldırmasını Meclis Gündemine Taşıdı.

11.08.2009 03:51

CHP Ordu Milletvekili Rahmi Güner, Ordu Valisi Ali Kaban’ın talimatıyla Ordu Müftülüğü’nün tüm camilerde pisuvarları kaldırmasını Meclis gündemine taşıdı.

Güner, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde şöyle dedi: "Mülki idare amirleri görev yaptıkları bölgelerin sorunlarını bir kenara bırakıp iktidara ve tarikatlara şirin görünmeye mi çalışmaktadırlar? Devri iktidarınızda Türkiye Cumhuriyeti devleti, anayasa ve kanunlarda belirtilen ilkelerle mi yoksa tarikat itikatlarıyla mı yönetilmektedir? İl müftüsü ayakta bevletmenin (idrar yapmanın), hem hijyen yönünden problem oluşturduğu hem de prostat kanserine yol açtığı yönünde ifade kullanmıştır. Elinizde ayakta bevletmenin prostat kanserine yol açtığına ilişkin bilimsel veri bulunmakta mıdır? Bu çağdışı olayın önlenmesi ve başka illerimizde de yaşanmaması için ne gibi tedbirler almayı düşünüyorsunuz?"

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakana 'Ordu'daki Pisuvar Tarikat İtikadı mı' Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement