Bakan Yıldırım'dan İş Adamlarına Kızılay'a Yardım Çağrısı - Son Dakika
Politika

Bakan Yıldırım'dan İş Adamlarına Kızılay'a Yardım Çağrısı

Bakan Yıldırım\'dan İş Adamlarına Kızılay\'a Yardım Çağrısı

İzmir'de Kemalpaşa Kızılay Şubesi'nin düzenlediği yardım yemeğine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, iş adamlarına Kızılay'a yardım çağrısında bulunarak, "Bu işler nakit ve vakitle oluyor."

23.06.2012 10:58

İzmir'de Kemalpaşa Kızılay Şubesi'nin düzenlediği yardım yemeğine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, iş adamlarına Kızılay'a yardım çağrısında bulunarak, "Bu işler nakit ve vakitle oluyor. Fakat vakti olmayan siz değerli iş adamlarının nakiti var" dedi.

Kemalpaşa Kızılay Şubesi'nin düzenlediği yardım yemeğine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve Ali Aşlık, AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve birçok İzmirli işadamı katıldı. Yemekte konuşma yapan Bakan Yıldırım, " Türk Kızılayı'nı geçmişten bugüne taşıyan Türk milletine hepimiz minnettarız. Kızılay çok başarılı hayır hasenat işlerinde bulunmuş, dünyanın önde gelen sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başarmış, menfaat, şan şöhret gibi şeylerden uzak, fisebilillah sadece hizmet için koşturmayı ilke edinmiştir. Peygamber (S.A.V) Efendimiz, "Cennete şevk duyan kimse boş durmaz, hayırlara koşturur' sözünü söylemiştir. Hayır yapmanın bir Müslüman için ne kadar önemli olduğunun da dinimizde çok önemli bir yeri var" diye konuştu.

Yaklaşan Ramazan ayında bu yemekte toplanan yardımlarla Kemalpaşa Kızılay Şubesi'nin ihtiyaç sahibi bin aileye destek olacağını, aynı zamanda yüz çocuğu sünnet ettirmeyi hedeflediklerini söyleyen Bakan Yıldırım, "Bu işler nakit ve vakitle oluyor. Fakat vakti olmayan siz değerli iş adamlarının nakiti var" diyerek Kızılay'a yardım çağrısında bulundu.

Yemeğin ardından Kızılay'a yardımda bulunan iş adamlarına teşekkür plaketi verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yıldırım'dan İş Adamlarına Kızılay'a Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement