Bakan Yardımcısına "10. Yıl Marşı" Protestosu - Son Dakika
Politika

Bakan Yardımcısına "10. Yıl Marşı" Protestosu

Bakan Yardımcısına "10. Yıl Marşı" Protestosu

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, katıldığı kentsel dönüşüm kongresinde 10. Yıl Marşı’yla ilgili sözleri nedeniyle protesto edildi.

06.02.2014 12:34

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, katıldığı kentsel dönüşüm kongresinde 10. Yıl Marşı'yla ilgili sözleri nedeniyle protesto edildi. Dinleyiciler Balta'nın konuşması devam ederken salonu terk etti.

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Cevahir Otel'de düzenlenen "1. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"ne katıldı. Yapılan projelerden bahseden Balta, "Projelere karşı çıkanlara bakmak lazım" dedi. Balta, "Sloganlarla bu memlekette bir şeyler yaptığını zannetmeye çalışan insanlar, 10. Marşı'na takılıp kalan insanlar, 'tren raylarıyla ana yurdu dört baştan ördük' diyen insanlar bu memlekete bir tren rayı bile döşememiştir. Ama 11-12 yıllık süre içerisinde Türkiye'de yapılanlar belli" diye konuştu.

Bakan Yardımcısı Balta'nın bu sözleri dinleyicilerden bir kısmının tepkisine neden oldu. Ayağa kalkan dinleyiciler, Balta'nın 10. Yıl Marşı'yla ilgili sözlerine tepki gösterip, salonu terk etti. Balta tepki üzerine, "Hiç üzülmeyin Cumhuriyet'in marşına biz de saygılıyız. Sinirlenmeyin, lütfen. Ben hükümetin yaptığı icraatlardan bahsediyorum. Yapılanlardan söz ettim. Bunlardan hiç kimsenin rahatsız olmasına gerek yok. Biz burada huzur bozmaya çalışmıyoruz. Protesto eden arkadaşlarımın tepkilerine de saygı duyuyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Yardımcısına '10. Yıl Marşı' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement