Bakan Kılıç'ın Adıyaman Temasları - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç'ın Adıyaman Temasları

Bakan Kılıç\'ın Adıyaman Temasları

Adıyaman'da bir takım ziyaretlerde ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Adıyaman Gençlik Merkezi binasının da açılışını yaptı.

20.07.2013 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da bir takım ziyaretlerde ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Adıyaman Gençlik Merkezi binasının da açılışını yaptı.

Gençlik Merkezi'nin açılış töreninde bir konuşma yapan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Bakanlığa geldiği günden bu yana ülkemizde ayrı bir heyecan yaşatan ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve evlatlarımızın daha iyi yetişebilmesi için projeleri hayata geçiren ve Adıyaman olmak üzere tüm ülkede binlerce tesise imza atan sayın bakanımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Adıyaman'da bulunmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Demirtaş, "Bugün Gençlik Merkezi binamızda çok amaçlı spor salonu, gençlerimizin kendilerini geliştire bilecekleri bilgisayarlı laboratuar, okuma salonları, kütüphane, eğitim salonları, voleybol, basketbol ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Amacımız gençlerimizi bilimsel veriler ışığında milli ve manevi değerler doğrultusunda evrensel değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen bireyler olarak yetiştirmeyi sağlamaktır" diye konuştu.

AK Parti Gurup Başkanvekili Ahmet Aydın da, şunları söyledi: "Bugün Gençlik Merkezi'ni dualarla açmış bulunmaktayız. Adıyaman, gençliği ile övündüğümüz bir bölgemiz. Bu gençlere ne kadar hizmet edersek, onların sağlıklı ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri ve ne kadar fiziki ortam yaratabilirsek yaratalım; hala yapılacak işlerimizin olduğunun farkındayım."

Bakan Kılıç ise yaptığı konuşmada, "Bizim Türkiye genelinde yürütmekte olduğumuz gençlik merkezleri hamlelerimizin ilk adımını attığımız yerlerden biri Adıyaman. Türkiye'de 155 gençlik merkezinin inşaatına tam gaz devam ediliyor. Burada yetişen kızlarımız, delikanlılarımız, hayata şu merkezden bakacaklar. 91 vilayette 76 milyon vatan evladı hep kardeşçeyiz. Biz tek vatan, tek devletiz. Tek bayrak, tek milletiz. Hayırlı uğurlu olsun gençlik merkezimiz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve beraberindekilerle, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan kapalı spor salonu ve yüzme havuzu inşaatı gezilerek, incelemelerde bulunuldu.

Daha sonra, sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi'ni ziyaret eden Kılıç ve beraberindekiler, burada dua etti. Türbe ziyareti sonrası Kahta ilçesine geçen Kılıç, 60 yaşında kalp rahatsızlığından hayatını kaybeden 9 çocuk annesi İmhan Dede isimli kadının taziyesine katılıp, Dede'nin yakınlarına başsağlığı dileyerek, bir süre onlarla sohbet etti. Kahta Gençlik Merkezi'ne de geçerek bir takım incelemelerde bulunan Kılıç, ardından, iftar programına katılmak üzere Adıyaman'a döndü. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç'ın Adıyaman Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement