Bakan Kılıç Açılış Yaptı, Bakanlık Çalışanı Twitter'da Paylaştı - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç Açılış Yaptı, Bakanlık Çalışanı Twitter'da Paylaştı

Bakan Kılıç Açılış Yaptı, Bakanlık Çalışanı Twitter\'da Paylaştı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Bafra'da AK Parti İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

03.08.2013 14:27  Güncelleme: 14:43

Bakan Kılıç'ı adım adım takip eden Bakanlık Dış İlişkiler Daire Başkanı Burak Aslan, cep telefonu ile çektiği fotoğrafları Kılıç'ın twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

Samsun'un Bafra İlçesi'ne giden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Mehteran takımı ile karşılanan Bakan Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şehirlerin büyük laflarla değil, büyük projelerle, icraatlarla büyüdüğünü belirten Bakan Kılıç, "Biz de bu büyük adımları atmaya canla başla devam ediyoruz. Elbette bu kadar çalışan bir iktidarın önüne takoz çıkarmak isteyenler olacak. Olsun, onların da üstünden aşarız. Kolay gelmedik biz buralara" dedi.

2002 yılında muhtar bile olamaz denilen bir insanın, 11 yıldır ülkede başbakanlık yaptığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, "Kolay değil. Çok büyük engeller aştık. Çok büyük badireler atlattık. Çok büyük darbe planlarını bozduk savuşturduk. Elbette bu kadar büyümeden, bu kadar huzurdan, bu kadar istikrardan morali bozulanlar olacak. Elbette yapılanları bozmak isteyen baykuşlar olacak. Elbette yapılanları yıkmak isteyen haramiler olacak. Ama biz dönüp arkamıza bakmıyoruz. Milletimizin desteği arkamızda ise millet arkamızda ise Samsun, Bafra arkamızda ise kol kola bu yolu bizimle yürüyorsa hiçbir şeyden endişe etmeye gerek yok. Hiçbir şeyden kaygıya kapılmaya gerek yok" diye konuştu.

"OYUNA GELMEDİK"

Bakan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terör meselesi mi? Çözeriz evelallah. Ortamı germek isteyenler mi? Aşarız evelallah. Ne diyordu Gezi Parkı eylemleri sırasında bir tanesi; 'Mesele park değil kardeşim sen hala anlamadın mı?'. Anladık. Meselenin park olmadığını eylemin hem de birinci günü anladık. Meselenin ağaç olmadığını eylemin birinci günü anladık. Meselenin çiçek, böcek olmadığını, yeşili korumak, kollamak olmadığını biz daha birinci günü anladık. O yüzden işi sıkı tuttuk. O yüzden yere sağlam bastık. O yüzden oyuna gelmedik. O yüzden teslim olmadık. Onlar daha gizli niyetlerini açığa vurmadan, dillerinin altındaki baklayı açığa çıkarmadan biz onların ne yaptığının farkındaydık, planların farkındaydık, oyunun farkındaydık. Bu nedenledir ki değerli kardeşlerim, sevgili Bafralılar, bu oyunları bilin. Ama hiç endişe etmeyin, moralinizi bozmayın. Evelallah hepsi tek tek geride kalacak."

Ülkenin ve milletin ne büyük ihanetlere maruzkaldığını ve büyük belalarla uğraştığını dile getiren Bakan Kılıç, "Aldırış etmeyin, işinize bakın. Ramazan'dır, Ramazanınız mübarek olsun. Gece Kadir Gecesi'dir. Kadir Geceniz mübarek olsun. Türk milletine, İslam alemine, Mısır'a, Suriye'ye Mynmar'a, Gazze'ye, Somali'ye, dünyanın dört bir tarafındaki müslümanlara rabbimiz maruz kaldıkları olumsuzluklardan kurtuluş imkanını Kadir Gecesi vesilesi ile lütfetsin" diye konuştu.

TWITTER EKİBİ

Öte yandan sosyal medyayı da etkili kullanan ve attığı her adımdan yaptığı her açılış ve temel atma töreninden twitterdaki 523 bin 526 takipçisini haberdar eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı adım adım takip eden Bakanlığın Dış İlişkiler Daire Başkanı Burak Aslan, cep telefonu ile çektiği fotoğrafları bakanın kendi twitter hesabından sosyal medyadaki takipçileri ile paylaştı. Aslan, Bakan Kılıç'ın takipçilerini çalışmalarla ilgili olrak sık sık bilgilendiriyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç Açılış Yaptı, Bakanlık Çalışanı Twitter'da Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement