Bakan Ergin: Çözüm Sürecinde Çok Konuşma Yerine İcraat Önemli - Son Dakika
Politika

Bakan Ergin: Çözüm Sürecinde Çok Konuşma Yerine İcraat Önemli

Bakan Ergin: Çözüm Sürecinde Çok Konuşma Yerine İcraat Önemli

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Adliye Sarayı'nı ziyaret eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin, hakim ve savcılarla basına kapalı görüşme yaptı.

20.04.2013 12:51

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Adliye Sarayı'nı ziyaret eden Adalet Bakanı Sadullah Ergin, hakim ve savcılarla basına kapalı görüşme yaptı. Adliyenin fiziki yapısı hakkında Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'den bilgi alan Bakan Ergin, çözüm süreci için "Çok konuşma yerine icraat adımları bizim için önemlidir" dedi.

Marmaris'te partisinin dün akşam düzenlediği 'Çözüme Katkı' toplantısına katılan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, kaldığı 5 yıldızlı Martı Resort Otel'de sabah erken saatlerde kanaat önderleriyle basına kapalı kahvaltı yaptı. Beraberindeki heyetle otelden ayrılan Bakan Ergin, Marmaris Adliyesi'ne ziyarette bulundu. Kendisini karşılayan yargıçlar ve adliye personeliyle selamlaşan Bakan Ergin, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel'den binanın fiziki yapısı ile eksiklikleri hakkında bilgi aldı.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcı Mehmet Demirel'in odasına hakim ve savcılarla toplantı yapan Bakan Ergin, çözüm süreci hakkında bundan sonra atılacak adımlarla ilgili soruyu yanıtladı. Ergin, "Bu süreç çok konuşulmaktan öte icraatları takip etmek ve adım atmakla önemlidir. Aşama aşama gelişecek olan süreçte ilk adımlar atıldı. Bu birinci aşama tamamlandıktan sonra ikinci aşama tedbirlerle olacak ve üçüncü aşamaya geçilecektir. Artık geleceğe yönelik sorunları pekiştirerek sonuca ulaşmak mecburiyetindeyiz. Çok konuşma yerine icraat adımları bizim için önemlidir. İnşallah yürüdüğümüz yolda milletimize yararlı olacak sonuçlar olacağına inanıyorum. Herkesin gayret ve çaba sarf etmesini temenni ediyorum" dedi.

Açıklama sonrası Bakan Ergin, yargıçlarla beraber 30 dakika basına kapalı görüş alışverişinde bulundu. Çıkışta Marmaris Adliyesi'ni inceleyen Bakan Ergin'i savcı ve yargıçlar uğurladı.

Bakan Ergin, beraberindeki heyet ile karayoluyla Fethiye'ye geçti.

(FOOTĞRAFLI) - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Ergin: Çözüm Sürecinde Çok Konuşma Yerine İcraat Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement