Bakan Eker’den Büyükşehir’e Ziyaret - Son Dakika
Politika

Bakan Eker’den Büyükşehir’e Ziyaret

Bakan Eker’den Büyükşehir’e Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, Tarım Bakanı Eker'i Büyükşehir'de Misafir Etti

15.01.2011 19:39  Güncelleme: 19:41

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'i misafir etti. Başkan Karaosmanoğlu, Eker'e Kocaeli'nde Büyükşehir'in tarıma yönelik desteklerini aktardı.

Büyükşehir Binasını Ziyaret

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne de konuk oldu. Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın eşlik ettiği Bakan Eker, Büyükşehir'e gelişinde Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, genel sekreter yardımcıları, başkan danışmanları ve daire başkanları tarafından karşılandı. Bakan Eker'e AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Eyüp Ayar ve Muzaffer Baştopçu da eşlik etti.

Bakan Eker'e Bilgi Verdi

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nın girişinde tören mangasını selamlayan Bakan Eker, Başkan Karaosmanoğlu tarafından şeref salonunda ağırlandı. Burada şeref defterini imzalayan Bakan Eker'e Başkan Karaosmanoğlu tarafından işlemeli bir vazo hediye edildi. Kocaeli'nin sanayi kenti olmasının yanı sıra önemli bir tarım potansiyeline sahip olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Bakan Eker'e Büyükşehir'in kentte tarım ve hayvancılığa yönelik yaptığı destek çalışmalarını anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Bakan Eker’den Büyükşehir’e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement