Bakan'dan Sokakta Referandum - Son Dakika
Politika

Bakan'dan Sokakta Referandum

Bakan\'dan Sokakta Referandum

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ardahan'ın Cadde ve Sokaklarında Mini Referandum Yaptı.

18.08.2010 17:49

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ardahan'ın cadde ve sokaklarında mini referandum yaptı.

Bakanlığına bağlı kuruluşlarda incelemelerde bulunmak üzere üst düzey bürokratlarla birlikte bugün Ardahan'a gelen Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Mustafa Tekmen, AKP Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, AK Partili Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile birlikte 15 Temmuzda Van'ın Gürpınar ilçesi Yalınca köyü dağlık arazi kesiminde terör örgütü PKK tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Burhan Kılıç'ın Nebioğlu Köyündeki ailesini ziyaret etti. Şehit Jandarma Komando Er Burhan Kılıç'ın baba ocağına gelen Bakan Yılmaz, şehidin yakınlarıyla bir süre konuşarak başsağlığı diledi. Fatiha okuyan Bakan Yılmaz'ın başsağlığı için geldiğini öğrenen şehit askerin annesi Zeytun Kılıç, Kürtçe 'başka analar yanmasın' dedi.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, daha sonra Vali Mustafa Tekmen, AK Partili Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret etti. Cadde ve sokaklarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Yılmaz, mini bir referandum çalışması yaptı. Vatandaşlara halk oylamasında verecekleri oyları soran Bakan Yılmaz, aldığı evet cevapları karşısında memnuniyetini dile getirdi.

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Cevdet Yılmaz, Ardahan gezisinde Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Şoförler Odasını da ziyarette bulunacak. Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bülbülan Yaylasında verilecek olan iftar yemeğine katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan'dan Sokakta Referandum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement