Bakan Akdağ Kocaeli’nin Yüzü Gülmeye Başladı - Son Dakika
Politika

Bakan Akdağ Kocaeli’nin Yüzü Gülmeye Başladı

Bakan Akdağ Kocaeli’nin Yüzü Gülmeye Başladı

Bakan Akdağ, Büyükşehir'in Kocaeli'nde Türkiye'ye Örnek Olacak Hizmetle Sunduğunu Dile Getirdi

19.03.2011 21:10

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne konuk oldu. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve yöneticiler tarafından ağırlanan Bakan Akdağ, ''Kocaeli Büyükşehir, yaptığı belediyecilik hizmetleriyle Türkiye'ye örnek oldu, Kocaeli'nin yüzü gülmeye başladı'' dedi.

Bakan Akdağ'dan Büyükşehir'e Ziyaret

Bakan Akdağ'ın Büyükşehir'i ziyaretinde Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın, Mustafa Çöpoğlu, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Özel Kalem Müdürü Arif Usta, daire başkanları ve şube müdürleri hazır bulundu. Bakan Akdağ, ilk olarak Büyükşehir'in şeref defterini imzaladı. Başkan Karaosmanoğlu tarafından Bakan Akdağ'a ziyaretinin anısına işlemeli bir vazo hediye edildi.

Kocaeli'ne Yönelik Bilgi Verdi

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu tarafından Bakan Akdağ'a Kocaeli'ne yönelik bilgiler aktarıldı. Başkan Karaosmanoğlu, tüm il sınırlarının Büyükşehir sınırları olarak ilan edilmesinin ardından kent genelinde alt yapı ve planlama hizmetlerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüldüğünü, köylerde bile uygulamalı imar planlarına başlandığını ifade etti.

Başkan Karaosmanoğlu, ''Türkiye genelinde tüm il sınırları planlanan ilk il Kocaeli'dir. Köylerimize bile arıtma tesisleri yapıyoruz'' bilgisini verdi. Başkan Karaosmanoğlu, Pakistan'da yaşanan depremin ardından bölgeye iki adet paket arıtma tesisi kurduklarını, şimdi ise 200 bin kişilik nüfusa hizmet verecek kalıcı bir içme suyu arıtma tesisi kuracaklarını söyledi.

Büyükşehir, Türkiye'ye Örnek Oldu

Başkan Karaosmanoğlu'nun verdiği bilgileri memnuniyetle karşılayan Bakan Akdağ, ''Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, Türkiye'de örnek hizmetler yapan bir belediye oldu. Belediye Başkanımız İbrahim bey, Kocaeli'ne çok başarılı bir hizmet dönemi yaşatıyor. Kocaeli'ne her gelişimizde kentin yüzünün gülmeye başladığını, kentin bize gülümsemeye başladığını görüyoruz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, örnek bir belediye olarak güzel işler yapıldığında, ne kadar büyük hizmetlere imza atılabileceğini göstermiştir. Başkanımız Karaosmanoğlu'nu tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu'na misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Bakan Akdağ, daha sonra diğer programlarına katılmak üzere Büyükşehir'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Bakan Akdağ Kocaeli’nin Yüzü Gülmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement