Bahçeli: ''AK Parti'nin akı kalmamıştır'' - - Son Dakika
Politika

Bahçeli: ''AK Parti'nin akı kalmamıştır'' -

Bahçeli: \'\'AK Parti\'nin akı kalmamıştır\'\' -

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "30 Mart seçimleri bir iktidar seçimlerini öngörmemektedir ancak iktidarın devamı halinde nelerin olup olmayacağı konusunda iktidarı uyarmak, milletimizi de uyandırmak açısından önemli bir seçim olarak kabul edilmektedir" dedi.

06.03.2014 00:07

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "30 Mart seçimleri bir iktidar seçimlerini öngörmemektedir ancak iktidarın devamı halinde nelerin olup olmayacağı konusunda iktidarı uyarmak, milletimizi de uyandırmak açısından önemli bir seçim olarak kabul edilmektedir" dedi.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde vatandaşlara seslenen Bahçeli, Karaağaç Belediyesi tarafından inşa edilen Karaağaç Köprüsü'nün açılışını gerçekleştirmek üzere beldeye geldiklerini söyledi.

Kapaklı'nın, Karaağaç ile birleşimiyle beraber 85 bin nüfusa sahip yeni bir ilçe olduğunu ifade eden Bahçeli, "Bu önemli bir gelişmedir ve Kapaklı Belediyesi'nin üzerinde de yeni bir belediye oluşumuna fırsat tanımaktadır. Böyle bir durum karşısında, burayı çok iyi bilen, hizmetleriyle takdir toplayan ve her zaman güler yüzüyle halkın sevgisini kazanan, çok değerli bir belediye başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bölgede tek belediye başkanı olarak iftihar ettiğimiz Özkan Yücel, şimdi Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni belediye olarak Kapaklı'da adayı oldu. Yeni kurulan belediyede, kurucu belediye başkanı olarak, bu hizmetlerini sürekli kılmak, başarılarını bu defa Kapaklı'nın bütününü kucaklayacak şekilde devam ettirmek açısından çok isabetli bir tercih olarak Kapaklı'nın belediye başkan adayı olarak takdim edilmesi zannediyorum hayırlara vesile olacaktır" diye konuştu.

Büyükşehir olan Tekirdağ iline, mülki idari sınırlarını kapsayan bir alanda büyükşehir hizmetleri sunulacağını ifade eden Bahçeli, "Tekirdağ ile yeni kurulan ve gelişen Kapaklı ilçemizin hizmetlerini birlikte ve beraber yürütülmesi için değerli arkadaşlarımın arasında uyumlu bir çalışmanın olacağına inanıyor ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Prof. Dr Nail Yılmaz beyefendiyi de takdim ediyoruz" dedi.

- "Önümüzdeki süreç Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir süreç"

30 Mart seçimleri için partisinin başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve merkez yönetim kurulu üyeleriyle Türkiye'yi gezdiklerini belirten Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"30 Mart'ta yerel seçimler olacaktır fakat önümüzdeki süreç Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir süreç olarak 28 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı seçimi, 2015 yılı 12 Haziran'ına kadar milletvekilliği seçimleri de yapılmış olacaktır. Bu üç önemli siyasi olayın bir süreç içerisinde devamı, Türkiye'nin yeniden siyasetinin de şekillenmesine fırsat tanıyacaktır. Bunun için 30 Mart'ta belediye başkan adaylarımızı seçiyoruz. 30 Mart seçimleri bir iktidar seçimlerini öngörmemektedir ancak iktidarın devamı halinde nelerin olup olmayacağı konusunda iktidarı uyarmak, milletimizi de uyandırmak açısından önemli bir seçim olarak kabul edilmektedir."

Bahçeli, herkesin sandığa giderek oy kullanması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"30 Mart'a önem vermeliyiz. Bütün arkadaşlarımız sandığa gitmeli oylarını kullanmalı, ve sandığa sahip olarak özellikle de gönüllü arkadaşlarımızın sandık hilelerine de son vererek seçim sonucunun alınmasına gayret göstermeliyiz. İşte böyle bir ortamda seçimlere katılımınızı yüksek tutmanızı ve tekrar Özkan Yücel bey etrafında, süreklilikte, hizmette fayda vardır diyerek yine seçimlerde bu kez Kapaklı ilçemizin belediye başkanı olarak Özkan Yücel beyi görmek istediğimizi size takdim ederek bu isteğimizin yerine getirilmesi için elden gelen gayreti göstermenizi rica ediyorum. Çünkü Özkan bey genç, dinamik, buradaki hizmetleriyle takdir toplamış, birikimi ve tecrübesiyle zannediyorum Kapaklı'yı daha da güzel geliştirecek, hizmetleri daha da ileriye götürecektir. O sebepten dolayı, sizden destek istiyor, tekrar Özkan beyi 31 Mart sabahı Kapaklı belediye başkanlığı makamına oturtmanızı istiyorum."

Konuşmanın ardından, Bahçeli, beraberindekilerle Karaağaç Belediyesi tarafından inşa edilen Karaağaç Köprüsü'nün açılışını yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bahçeli: ''AK Parti'nin akı kalmamıştır'' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement