Atilla Taş'tan bomba iddia: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, "umut verici" bir isim - Son Dakika
Politika

Atilla Taş'tan bomba iddia: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, "umut verici" bir isim

Atilla Taş, sosyal medya hesabından muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendiğini açıkladı. Taş, paylaşımında, ''Bugün enteresan bir şekilde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim. Tabii ki söyleyemem ama 'umut verici' diyeyim" ifadelerini kullanırken, "Söylememe nedeniniz nedir?'' diye gelen bir yoruma ise '' Söz verdim'' yanıtını verdi.

13.09.2022 12:31  Güncelleme: 14:29

Seçimlere 9 aylık bir süreç kalmışken kamuoyunda en çok tartışılan konulardan bir tanesi de muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusu oldu. Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağı açıklanırken Millet İttifakı ise adayını henüz belirlemedi.

''SÖYLEYEMEM AMA UMUT VERİCİ''

Ancak konu hakkında her gün yeni bir iddia ve isim ortaya atılırken Atilla Taş sosyal medyadan gündeme bomba gibi düşecek bir paylaşım yaptı. Atilla Taş yaptığı paylaşımda, "Bugün enteresan bir şekilde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim. Tabii ki söyleyemem ama 'umut verici' diyeyim" dedi. Taş paylaşımına, ''Söylememe nedeniniz nedir?'' diye gelen bir yoruma ise '' Söz verdim'' ifadesiyle yanıt verdi.

Atilla Taş: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, söyleyemem ama umut verici

2016'DA TUTUKLANMIŞTI

FETÖ soruşturması kapsamında 31 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Atilla Taş, ardından serbest bırakılmıştı. Tek davada 5 ayrı suç iddiasıyla hakim karşısına çıkan Atilla Taş, beraat etmişti.

Atilla Taş\'tan bomba iddia: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, "umut verici" bir isim

Son Dakika Politika Atilla Taş'tan bomba iddia: Muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendim, 'umut verici' bir isim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ali Kublay:
    Ham çömelektir 4 0 Yanıtla
  • murat atis:
    Gundeme gelmek için attın bir yalan milletde bunu yedi. 3 0 Yanıtla
  • Bulent Cebeci:
    sen aday ol da memleket lider görsün atilla 2 1 Yanıtla
  • Gürhan TUNALI:
    Siyaset sana mı kaldı ham çökelek... 1 0 Yanıtla
  • Murat Karakaya:
    İlker Başbuğ mu 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement