Alkol Ölüm Getirdi - Son Dakika
Politika

Alkol Ölüm Getirdi

Amasya'da alkollü olduğu halde direksiyona geçen adam kendisi hariç 4 kişinin ölümüne sebep oldu.

29.05.2012 09:09  Güncelleme: 10:37

Amasya'da alkollü olduğu halde direksiyon başına geçen adam park halindeki kamyona çarptı. Kazadan sürücü yaralı olarak kurtuldu ama otomobildeki diğer 4 kişi öldü. Daha sonra yapılan araştırmada sürücünün bir de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Çorum'dan Amasya yönüne giden 27 yaşındaki Mustafa Albayrak'ın kullandığı 05 EV 724 plakalı otomobil, Yıldız Köy Doğantepe mevkisinde kontrolden çıkarak, küçükbaş hayvan yüklü, park halindeki 24 DU 425 plakalı kamyona çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan 25 yaşındaki Derya Öztürk, 27 yaşındaki Akın Öztürk, 27 yaşındaki Muhammed Yıldız ve 52 yaşındaki Recep Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. Olaydan sağ kurtulan tek kişi alkollü olan sürücü oldu.

Yaralanan sürücü Mustafa Albayrak, 112 Acil Servis ekiplerince Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta sıkışan cesetle ise Amasya Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ardından çıkartılabildi. Cesetler, Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, otomobil sürücüsü Mustafa Albayrak'ın sürücü belgesinin bulunmadığı, yapılan kontrolde 132 promil alkollü olduğu, daha önce de ehliyetsiz araç kullanmaktan hakkında işlem yapıldığı öne sürüldü.

Alkol Ölüm Getirdi
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement