Aksaray'da Başkan Aday Adayı Kara'dan Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Politika

Aksaray'da Başkan Aday Adayı Kara'dan Ziraat Odası'na Ziyaret

Aksaray\'da Başkan Aday Adayı Kara\'dan Ziraat Odası\'na Ziyaret

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Aksaray'da aday adaylarının çalışmaları hız kazandı.

25.08.2013 10:10

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Aksaray'da aday adaylarının çalışmaları hız kazandı. Aksaray Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Yusuf Kara, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yusuf Kara, Aksaray'a hizmet için yola çıktığını belirterek, "Aksaray Belediye Başkan aday adayıyım. Aksaray'ıma talibim. Aksaraylı hemşehrilerimi çok seviyorum, Aksaray'ımı çok seviyorum. Tabii ki kendime göre hayallerim var, birikimlerim var, daha doğrusu güzel projelerim var. Bu projeleri Aksaray'a kazandırmak için güzel bir çalışma yapmak istiyorum. Aksaraylı hemşehrilerime hizmet etmek benim için bir şereftir. İnşallah Aksaraylı hemşehrilerim sahip çıkar. Partim aday gösterirse, Allah izin verirse önümüzdeki seçimlerde kısmet olursa Aksaraylı hemşehrilerime hizmet edeceğim" dedi.

Aksaray'a 4 muhteşem proje hazırladığından bahseden Kara, projelerin sürpriz olduğunu belirterek, "Bu projelerimizin Aksaray'ımız için gerekli olduğuna inanıyorum. 4 projemizden birini Sayın Başbakanımız Aksaray'a geldiğinde sözünü alacağız. Sürpriz bir proje olduğu kadar da asrın projesi olacak. Üç tanesi de Aksaray halkımızın beklentilerine cevap verecek projeler. Bu projeler çerçevesinde 2023'ü de çok rahat geçireceğiz, hatta 2071'e Aksaray'ı çok güzel taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz gerçekten memnun olduk. Aksaray'da şu anda tüm siyasiler, bürokratlar veya sivil toplum örgütleri olsun gerçekten çok güzel bir sinerji yakalamış durumdayız. Hepimiz gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor, Aksaray için ciddi projeler geliştirip hayata geçiriyoruz. Şimdi siz de aday adayı olduğunuza göre eğer ki Allah nasip eder de seçilirseniz biz eli boş belediye başkanı istemeyiz. Söylediğinize göre ciddi ve güzel projeleriniz var. İnşallah bu projelerinizi ve hayal ettiğiniz Aksaray halkına hizmete kavuşursunuz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aksaray'da Başkan Aday Adayı Kara'dan Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement