AK Partili Şamil Tayyyar, Tansu Çiller'i yüzde 5 gösteren anketle alay etti: Bu gazı kim veriyor? - Son Dakika
Politika

AK Partili Şamil Tayyyar, Tansu Çiller'i yüzde 5 gösteren anketle alay etti: Bu gazı kim veriyor?

Optimar Araştırma tarafından yapılan ankette; eski başbakanlardan Tansu Çiller parti kurarsa oy vereceklerin oranı yüzde 5.6 olarak gösterilmişti. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, anketle ilgili gülümseten bir yorum yaptı. Tayyar, "Bu gazı kim veriyor, inanın bilmiyorum" dedi.

26.03.2022 13:36  Güncelleme: 13:39

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, kaleme aldığı köşe yazısında parti kurma hazırlığı yapan eski başbakanlardan Tansu Çiller'le ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Optimar Araştırma tarafından yapılan anketin sonuçlarını paylaşan Övür, parti kurması durumunda Çiller'e oy vereceklerin oranının yüzde 5.6 bandında olduğunu belirtti.

Bu anket sonucuna en dikkat çeken tepki ise AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar'dan geldi. Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir ankete göre; Tansu Çiller parti kurarsa oy vereceklerin oranı %5.6 imiş. Bu gazı kim veriyor, inanın bilmiyorum. Neyse… Siyasetin bunaltıcı gündemi arasında tebessüme de ihtiyaç var" ifadelerine yer verdi.

İşte Şamil Tayyar'ın o paylaşımı;

Şamil Tayyar, Tansu Çiller'i yüzde 5 gösteren seçim anketiyle dalga geçti
AK Partili Şamil Tayyyar, Tansu Çiller\'i yüzde 5 gösteren anketle alay etti: Bu gazı kim veriyor?

Son Dakika Politika AK Partili Şamil Tayyyar, Tansu Çiller'i yüzde 5 gösteren anketle alay etti: Bu gazı kim veriyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ahmet Yıldırım: 90 lardaki yaşam ile 2022 aynı değil. Geliyor geliyor huzur ve refah için geliyor. Türkiyenin kaderini değiştirecek kişi bomba gibi bir ekip ile geliyor 0 0 Yanıtla
  • Hasan Sakallı: Sırf gündem yapmak. İyi kötü polis. Yazık ya. Millet sizden ne gorurse onu yapıyor. 0 0 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Valla tırsmaya başladım ecevit demirel erbakanda kalkıp gelecek diye?????? 0 0 Yanıtla

Advertisement