AK Parti'li Şener: "Tarih Bu Dönemi Altın Yıllar Olarak Hatırlayacaktır İnşallah" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Şener: "Tarih Bu Dönemi Altın Yıllar Olarak Hatırlayacaktır İnşallah"

AK Parti\'li Şener: "Tarih Bu Dönemi Altın Yıllar Olarak Hatırlayacaktır İnşallah"

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Ne verdiniz de bu adamlar silahı bıraktı?" diye sorulduğunu belirterek, "Bir tek şey verdik."

18.05.2013 21:59

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, "Ne verdiniz de bu adamlar silahı bıraktı?" diye sorulduğunu belirterek, "Bir tek şey verdik. Dedik ki 'Arkadaşlar Alevi, Sünni, Türk, Kürt, sağcı solcu yok, hepimiz Türkiye'nin onurlu vatandaşlarıyız. Siz de bizim kardeşlerimizsiniz.' Bu cümleden başka verdiğimiz hiçbir şey yoktur" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu'nun Kumru ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kınalı Çay Bahçesi'nde sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri, mahalle, köy muhtarları ve partililerle bir araya gelen Şener, büyükşehir ve açılım süreci konusunda bilgiler verdi. Toplantıda ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva ve Belediye Başkanı Ticabi Civelek kısa bir konuşma yaptı. Milletvekili İhsan Şener de yaptığı konuşmada, "AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni büyükşehir olan 14 ilde düzenlenen toplantıların 3.'sü Ordu'da yapılıyor. Bu toplantıların iki temel amacı var; bir tanesi şu anda fark etmediğimiz ama süreç geçtikçe daha yakından tanıyacağımız, fark edeceğiniz büyükşehir belediyesi olmanın avantajları nelerdir. İkincisi de Türkiye'de yaklaşık 500 milyar dolarlık sermayeyi ve 40 bin insanımızı yok eden terör belasından kurtulma süreciyle ilgili. Bunu sona erdirme süreciyle ilgili, milletimizin birlik ve beraberliğini temin etmek, bu konuda hep birlikte daha iyi, daha sağlıklı sonuca ulaşmanın ve varmanın yollarını temin etmek amacıyla milletimizle hasbıhal etmektir. Bakınız tarih, çözüm süreciyle de ilgili, birazdan bahsedeceğim, tarih bu dönemi altın yıllar olarak hatırlayacaktır inşallah. Şimdi 4-5 aydır terörden kaynaklı bir ölüm haberi almıyoruz. Teröristler geldikleri gibi o sınır dağlarından geri gidiyorlar. Şunun da altını çizerek ifade ediyorum ne AK Parti hükümeti ne de devletin bu terörden kurtulmak için görüşme yürüten birimleri asla teröre zerre kadar taviz vermemişlerdir. Bunun altını çizmek istiyorum. 'Efendim ne aldınız da ne verdiniz de bu adamlar silahı bıraktı.' Bir tek şey verdik. Dedik ki 'Arkadaşlar Alevi, Sünni, Türk, Kürt, sağcı solcu yok, hepimiz Türkiye'nin onurlu vatandaşlarıyız. Sizde bizim kardeşlerimizsiniz.' Bu cümleden başka verdiğimiz hiçbir şey yoktur. Bizim bir sevdamız var o da Türkiye" diye konuştu.

Söz alan Divanitürk Muhtarı Kemal Köz, köylerinde bazı hizmetlerin yapılmasına rağmen birçok eksiğin olduğunu anlatarak, Şener'den acilen köylerindeki sorunlara el atmasını istedi. Şener ise, en kısa zamanda köyün sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Şener: 'Tarih Bu Dönemi Altın Yıllar Olarak Hatırlayacaktır İnşallah' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement