AK Parti Keban İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Politika

AK Parti Keban İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Keban İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Keban İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını belirtti. Yıldırım, aday adayı olmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, Elazığ'da il meclisi, belediye meclisi ve belediye başkan adaylarıyla seçime gideceklerini söyledi. Toplantıda, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak da ilçede yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

05.11.2023 16:35

AK Parti Keban İlçe Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Partinin ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan, AK Parti Elazığ İl Başkan Şerafettin Yıldırım, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını söyledi.

Partilerinden aday adayı olmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu ifade eden Yıldırım, "AK Parti olarak Elazığ'da her yerde kazanacağımız il meclisi, belediye meclisi ve belediye başkan adaylarıyla seçime gideceğiz." dedi.

Toplantıda, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve AK Parti Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak da ilçede yürüttükleri faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Keban İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement