AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, bölücülüğe karşı olduklarını ve sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyerek, "Terör belasını Türkiye’nin başından def edeceğiz" dedi.

19.08.2015 12:00

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, bölücülüğe karşı olduklarını ve sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyerek, "Terör belasını Türkiye'nin başından def edeceğiz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları'nın temsilcileriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda gündemi değerlendiren Karayel, Türkiye'nin iyi yönetilmesini istediklerini söyledi. Karayel, "Türkiye'nin neresinde olursa olsun vatandaşımızın ayağına bir taş değerse bu hepimizi rahatsız ediyor ve incinip üzülüyoruz. Bunların olmaması içinde Türkiye'nin iyi yönetilmesine inanıyoruz. Biz 13 yıldan beri bu ülkeyi yönetiyoruz. AK Parti iktidarı olarak memlekete ve millete katkı koymaya gayret ediyoruz. Bunda da çok şükür başarılı olduk. Ülkenin 13 yıl önceki haliyle şimdiki halini kıyasladığınız zaman zaten sizlerde bunun şahidisiniz. Kayseri'de de şahidisiniz. Bizden önceki dönemlerde Kayseri'nin ulaşım sektörünü, eğitim sektörü gibi tüm birimleri ile baktığımız zaman belli bir yere geldi. Kayseri'de Türkiye'nin ilk 10 şehri arasına girdi. Bunlar şehre sahip çıkmakla oluyor" ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimlerinde gerekli dersleri aldıklarını belirten Karayel, "Milletimiz bize neleri yapmamız, neleri yapmamamız konusunda ikazda bulundu. Bizde bu ikazların hepsini not ettik. Bunlarla ilgili hem partimizin yetkili kurullarına, ve Başbakanımızda olmak üzere yöneticilerimizle bunları paylaştık. Millet gurur ve kibri sevmiyor. Millet, eskiden nasılsak o halde olmamızı istiyor. 2002-2010 yılları arasında AK Parti nasıl bir hukuka sahipse, AK Parti kendi çizgisine, kendi misyonuna ve kendi davasına yeni baştan dönerek kaybettiği bir durum varsa bunları yeniden çek etti. Bunlarla ilgili tüm şehirler masaya yatırıldı. İlçe ilçe bunların hepsinin dökümleri yapıldı. Hangi ilçelerden hangi konumdan dolayı oy kaybetmişiz veya kazanmışsak nasıl hizmet yapıp kazandığımızın analizi yapılıp uzmanlar tarafından bir kitapçık haline getirildi. Biz memlekete ve hizmete sevdalı insanlarız. Bu sevdamızdan vazgeçmiş değiliz. Onun için kaybedilen bir şey yok ama inşallah kazanılacak çok şey var. hedefimiz büyük ve bu hedefimize ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

Terör belasını Türkiye'nin başından def edeceklerini kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Biz sivil siyaseti güçlendireceğiz. Demokrasimizi güçlendireceğiz. İnsan haklarını güçlendireceğiz. Biz Kürt kardeşlerimize hiçbir şey diyemeyiz. Biz nasıl kendimizi Türk kabul ediyorsak onlar da kendilerini Kürt kabul ediyorlar. Biz Kürtçülüğe karşıyız. Biz bölücülüğe karşıyız. Biz teröre karşıyız. Bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz ve etmeye de devam ediyoruz. Onun için bu memleketin çakıl taşına zarar verecek hiçbir unsuru biz bu ülkede barındırmayacağız" diye konuştu.

Karayel, koalisyon çalışmaları hakkında da şunları söyledi:

"Koalisyon şartları bellidir ve bunun için neler gerekiyorsa onlar yapılacaktır. Bunlar olmayınca o olmadı. Zaten 'çarşı her şeye karşı' bir partimiz daha var. MHP başından beri 'ben çarşıyım kardeşim her şeye de karşıyım. Koalisyon yapmam, azınlık hükümeti kurmam, mecliste desteklemem, ben yokum' dedi. Eğer sen yoksan sana da söyleyecek bir şey yok. Zorla seninle ortak olup bir yere gidecek halimiz yok. O zaman anayasanın 114 ve 116. Maddeler gereği Cumhurbaşkanımızın seçime götürmesi kalıyor."

Toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel'in yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hava Talay Çalış ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden de katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement