AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Gümüşhane Milletvekili Seçilen Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Prof. Dr. Yahya Doğan, Mazbatalarını Aldı.

27.07.2007 12:50

AK Parti'den Gümüşhane milletvekili seçilen Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Prof. Dr. Yahya Doğan, mazbatalarını aldı.

İl Seçim Kurulu'na gelerek mazbatalarını alan Milletvekilleri Aydın ve Doğan, ilk olarak ziyaret ettikleri Seçim Müdürü Şengül Levent ile bir süre sohbet etti. Levent, Prof. Dr. Yahya Doğan'ın babası Lütfi Doğan'a 3 kez mazbata doldurduğunu söyledi. Aydın ve Doğan, daha sonra İl Seçim Kurulu Başkanı Hikmet Şen'i makamında ziyaret etti. Şen, seçimlerde tarafsız, bağımsız ve herkese eşit mesafede hareket ettiklerini belirterek, "Kanunlara, nizamlara, usullere, yönetmeliklere uygun bir seçim olması için

çalıştık. Halkımızın oyları, iradesi, tecellisi sizleri tercih etmiştir. Seçim kurulu başkanı olarak sizlere başarılar diliyorum. Gümüşhane'ye hayırlı ve güzel hizmetler yapacağınızı umuyorum" dedi.

Mazbatasını alan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhaneliler'in verdiği helal oylara herhangi bir zeval getirmeyeceğini ifade ederek, "Bu mazbatayı verilen süre boyunca namusumuz gibi koruyarak, günü geldiğinde de yine asli sahibi olan vatandaşlarımıza onur ve gurur duyacakları bir şekilde teslim edeceğiz" diye konuştu.

Mazbatasını doktor olan eşi Sevim ve kızı Eylül ile birlikte almaya gelen Prof. Dr. Yahya Doğan ise, mazbatanın hitap ettiği anlama layık olacağını, dürüst, tarafsız bir anlayış içerisinde hizmet edeceğini söyledi.

(OY-İRT-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement