AK Parti Grup Başkanvekili Kubat: "Vahşi, Kanlı Saldırıyı Yapanları Lanetle Kınıyorum" - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Kubat: "Vahşi, Kanlı Saldırıyı Yapanları Lanetle Kınıyorum"

AK Parti Grup Başkanvekili Kubat: "Vahşi, Kanlı Saldırıyı Yapanları Lanetle Kınıyorum"

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

12.10.2015 19:44

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Kubat, Ankara'da yaşanan terör saldırısına ilişkin, "Vahşi, kanlı saldırıyı yapanları lanetle kınıyorum. Aslolan milletimizin böyle acılarda göstermiş olduğu kararlı duruştur" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, Bahçelievler'de üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. AK Parti'nin projelerini gençlere anlatan Kubat, gençlerin isteklerini dinledi. Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kubat, "Bugün üniversite gençliğimizle AK Parti'nin onlara yönelik seçim vaatlerini beraber müzakere etme fırsatını bulduk. Aileye, gençliğe, çalışana çok önem veren bir siyasi parti olarak bu beyannamede 20-30 tane uygulanabilir ciddi vaadimiz oldu. Çok olumlu yansımalar var. Üniversiteli kardeşlerimizin o dönemde yaşadığı sıkıntılara yönelik olarak geliştirdiğimiz vaatler, özellikle proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız nakdi kredi vaadimiz ciddi bir karşılık görmüş. Vaatlerimizin gençler arasında memnuniyetle karşılandığını gördüm" dedi.

Ankara'da yaşanan terör saldırısı ile ilgili ise Kubat, "Ankara'da meydana gelen patlama bütün Türkiye'mizi acıya boğmuştur. Vahşi, kanlı saldırıyı yapanları lanetle kınıyorum. Faillerinin ortaya çıkarılacağından en ufak kuşkum yok. Devlet gerekli adımları attı. Başbakanımız açıklamalarda bulundu. Sadece olayın faillerinin değil, olayın arkasındaki güç odaklarının iç ve dış bütün bağlantılarıyla bir an önce ortaya çıkarılması ve kamuoyunun aydınlatılması konusunda devletimiz büyük bir gayret içerisindedir. Bu tür olaylara karşı milletimiz vakur biçimde, dimdik bir duruş sergilemiştir. Aziz milletimiz, bu saldırıların aslında milletimizin birliğine ve bütünlüğüne yönelik haince saldırılar olduğunu bilmektedir. Hayatını kaybeden değerli vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. İnşallah bundan sonra bu tür hadiselerin yaşanmaması için tedbirler alınacaktır. Ama burada aslolan milletimizin böyle acılarda göstermiş olduğu kararlı duruştur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Kubat: 'Vahşi, Kanlı Saldırıyı Yapanları Lanetle Kınıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement