AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti'nin siyaseti nezaketle ve sabırla yapan insanların yeri olduğunu kaydederek, "AK Parti inşallah 2014 mahalli idareler seçimlerinde de Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile yine"...

17.09.2013 18:42

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti'nin siyaseti nezaketle ve sabırla yapan insanların yeri olduğunu kaydederek, "AK Parti inşallah 2014 mahalli idareler seçimlerinde de Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile yine sandıktan birinci sırada çıkacaktır" dedi.

AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Ürün, siyasetin nezaket, sabır ve nezahetle yapılması gerektiğini söyledi. Ürün, "Çok fazla yatırım yapmış olabilirsiniz. Bulunduğunuz yerin çehresi değişmiş olabilir ama bu bir seçimde başarılı olmak için tek başına yeterli değildir. Yaptıklarınızı anlatırken, vatandaşlarla iletişim kurarken kullandığınız beden dili, konuşma şekli kısacası iletişim tarzı çok önemlidir. Hizmet edeceksiniz, bunu anlatacaksınız ama kullandığınız dil nezaketli, sabırlı ve nezahetli olacak. Bunlar bir araya geldiğinde seçimlerde başarı da gelecektir" diye konuştu.

Ürün, şöyle devam etti:

"Mahalli idareler seçimlerinde az bir süre kaldı. Ben AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımızın her ilçe, belde ve köy ve mahallelerde çalışmalar yürüttüğünü biliyorum. Bu çalışmalar giderek de hız kazanıyor. Parti teşkilatlarımız mahalli idareler seçimleri için kenetlenmiştir. AK Parti teşkilatları hizmet etmenin yanında kuracakları sağlıklı iletişimle halka nezaket, nezahet ve sabırla neden AK Parti'yi tercih etmeleri gerektiğini anlatmalıdır. AK Parti siyaseti nezaketle ve sabırla siyaset yapan insanların yeridir. Bu anlamda gelinen noktada girdiği her seçimden başarı ile çıkan AK Parti inşallah 2014 mahalli idareler seçimlerinde de Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile yine sandıktan birinci sırada çıkacaktır".

"SEÇMEN DAVRANIŞI İYİYE GİDİYOR"

Ürün, sandık yönetim kurulu üyelerinin öneminin büyük olduğunu belirterek, bu noktada ilçe teşkilatlarının sandık yönetim kurulu üyelerini en kısa sürede tamamlamalarının elzem olduğunu ifade etti. Ürün, "Sandık yönetim kurulu çok önemlidir. Türkiye'de halen yaklaşık yüzde 10'a yakın bir kesim sandığa gitmemektedir. Bir oyun bile elzem olduğu bir ortamda teşkilatımızda sandık yönetim kurulunda görev yapan her kardeşimizin önemi çok büyüktür" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de demokrasi bilincinin seçmen davranışının her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden Ürün, gelinen noktada seçmenlerin büyük çoğunluğunun bilinçli bir biçimde oy kullanma eyleminde olduğunu ve tercih ettiği siyasi partiyi neden tercih ettiği noktasında geçmişe oranla daha fazla bilince sahip olduğunu anlattı.

"ÇOK SAYIDA GENCİMİZ İLK DEFA OY KULLANACAK"

Ürün, bu noktada seçmenlere AK Parti'nin anlatılmasında kadın kollarının önemine dikkat çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her geçen gün Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız oyunun önemini çok daha iyi kavramaktadır. Çünkü her oy Türkiye'nin iyi ya da kötü yönetilmesine vesile olmaktadır. Türkiye'de partimizin başarısında en önemli görev kadınlarımıza, annelerimize düşmektedir. Çünkü kadınlar erkek ya da kadın bütün bir toplumu dünyaya getirip, dünyayla ilgili ilk eğitimlerini vermektedir. Önümüzdeki yılda gerçekleştirilecek olan seçimlerde çok sayıda gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bu noktada o kardeşlerimize tek tek ulaşılıp kullanacakları oyun artı veya eksi anlamda neye mal olacağının çok iyi biçimde anlatılması gerektiğini düşünüyorum."

Toplantıya Ürün'ün yanı sıra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hacı Halil Yedikapu, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Sayın, Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Demir ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement