AK Parti Elazığ Adayı, İSKİ Skandalı Olmasaydı İktidarda Olmazdık - Son Dakika
Politika

AK Parti Elazığ Adayı, İSKİ Skandalı Olmasaydı İktidarda Olmazdık

AK Parti Elazığ Adayı, İSKİ Skandalı Olmasaydı İktidarda Olmazdık

Elazığ'da AK Parti milletvekili adayları önceki gün kendilerini ziyaret eden CHP'lilere iadei ziyarette bulundu.

27.04.2011 15:35

Elazığ'da AK Parti milletvekili adayları önceki gün kendilerini ziyaret eden CHP'lilere iadei ziyarette bulundu. AK Parti Elazığ 1'inci sıra milletvekili adayı Zülfü Demirbağ, CHP'lilerle sahbet ederken, "Espri olsun diye söylüyorum. İSKİ olmasaydı, iktidarda olmazdık" dedi.

Elazığ'da CHP'lilerin önceki gün yaptığı ziyarete karşılak AK Partililer de bugün iadei ziyarette bulundu. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, milletvekili adayları Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay ve Metin Bulut katıldı. AK Partilileri, CHP'li milletvekili adayları Ali Özcan, Mustafa Kemal Atikeler, Mehmet Çalışkan, Hülya Ülkü ve Mustafa Ünsal Karatepe karşıladı.

AK Parti adayı Zülfü Demirbağ, CHP'lilerle sohbeti sırasında, İstanbul Belediyesi'nde yaşanan İSKİ skandalını gündeme getirdi. Demirbağ, "Espri olsun diye söylüyorum, İSKİ olmasaydı iktidarda olmazdık" dedi. CHP 1'inci sıra milletvekili adayı Ali Özcan da, "İnanın ki bu İSKİ hadisesi tamamen bir projedir. Hiçbir şey yoktur orada, baş başa konuşuruz. Hakikaten bir şey yoktur. Şu anda İSKİ'nin genel müdürü açlıktan ölmekte açlıktan" dedi. Bu sırada söze giren Demirbağ, "Yani o zaman yandaş candaş bir basın yok, bir şey yok" deyince, Özcan, "Bizde de sizde de belgelerimiz var, her gün on tane bin tane İSKİ hadisesi var akıyor problem olmuyor" karşılığını verdi.

CHP adayı Ali Özcan, Elazığ'da demokratik bir süreç içerisinde dostluk ve centilmenlik anlayışı ile güzel bir seçim süreci yaşacaklarını söyledi. AK Parti adayı Zülfü Demirbağ da, karşılıklı ziyaretlerin ardından bu dostluğun süreceğini ve seçimlerden sonra da bu sürecin devam edeceğini belirtti. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti Elazığ Adayı, İSKİ Skandalı Olmasaydı İktidarda Olmazdık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement