AK Parti'de Bir İstifa Daha - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Bir İstifa Daha

AK Parti\'de Bir İstifa Daha

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz partisinden istifa etti.

20.04.2011 16:01  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde liste dışı kalan ve eşi MHP 2'nci sıra adayı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz partisinden istifa etti. İstifasını AK Parti Genel Merkezi'ne verdiğini söyleyen Özyavuz, "Liste dışı kaldıktan sonra eşimin MHP'den aday olmasıyla AK Parti'de kalmamın etik olmayacağını düşünerek istifa ettim. Seçimlere kadar olan vekilliğimi bağımsız olarak sürdüreceğim" dedi.

11 Nisan'da AK Parti listelerinin açıklanmasının ardından 9 vekil çıkarılan Şanlıurfa'da 6 ismin çizilmesi ile kentte başlayan liste depremi devam ediyor. Daha önce partisinden istifa edip bağımsız aday olan Zülfikar İzol'un ardından, liste dışı kalan Çağla Aktemur Özyavuz da AK Parti'den istifasını açıkladı. Geçmiş dönemde AK Parti'den Harran Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan eşi İbrahim Özyavuz'in MHP Şanlıurfa 2'nci sıra adayı olmasının ardından Çağla Aktemur Özyavuz, istifasını verdi.

Liste dışı kalmasına şaşırdığını ve eşinin farklı bir partiden aday olmasının ardından istifa kararı aldığını söyleyen Özyavuz, "İstifa dilekçemi genel merkeze sundum. Bundan sonra seçimlere kadar devam edecek olan milletvekilliğimi bağımsız olarak sürdüreceğim" diye konuştu.

DHA - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti'de Bir İstifa Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement