Adalet Bakanı Kenan İpek Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı Kenan İpek Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde

Adalet Bakanı Kenan İpek Ulucanlar Cezaevi Müzesi\'nde

Adalet Bakanı Kenan İpek, “Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi Projesi Kapanış Toplantısı” kapsamında Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’ni ziyaret etti.

23.10.2015 18:16

Adalet Bakanı Kenan İpek, "Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi Projesi Kapanış Toplantısı" kapsamında Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi'ni ziyaret etti.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi, çok sayıda siyasi isme ve birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilk tercihi olan Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi, bu sefer de Adalet Bakanlığına ev sahipliği yaptı. "Kitlesel Medya ve Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi Projesi Kapanış Toplantısı", Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi'nde yapıldı.

Toplantıya, Adalet Bakanlığı, Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu, Danıştay, Askeri Yargıtay ve Askeri Yüksek İdare Mahkemesi ile Ankara Barosu personellerinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı. Yargı ile bağımsız medya arasındaki ilişkileri sağlam temeller üzerine kurma amacı taşıyan toplantıda, proje kapsamında yapılan faaliyetler anlatıldı. Toplantıda, Ulucanlar Cezaevi'nin kapanmadan önceki son görüntüleri slayt gösterisi halinde izleyicilere sunuldu. Almanya ve Hollanda Büyükelçilerinin de yer aldığı toplantı, Adalet Bakanı Kenan İpek'in konuşmasıyla son buldu. Toplantı sonrası Bakan İpek ve berberindeki heyet, Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni gezdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı Kenan İpek Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement