AB Yüksek Temsilcisi Mogherini, Lübnan Dışişleri Bakanı Basil ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

AB Yüksek Temsilcisi Mogherini, Lübnan Dışişleri Bakanı Basil ile Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: AB Yüksek Temsilcisi Mogherini ile Lübnan Dışişleri Bakanı Basil'in bir araya gelmesi AB Yüksek Temsilcisi Mogherini'nin basın açıklaması Lübnan Dışişleri Bakanı Basil'in basın açıklaması Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica...

19.12.2017 22:00

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

AB Yüksek Temsilcisi Mogherini ile Lübnan Dışişleri Bakanı Basil'in bir araya gelmesi

AB Yüksek Temsilcisi Mogherini'nin basın açıklaması

Lübnan Dışişleri Bakanı Basil'in basın açıklaması Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Lübnan'ı bölgedeki karışıklıklardan ve diğer Arap ülkelerinin iç işlerinden uzak tutacak ayrışma politikasının bölge ve AB için de önemli olduğu söyledi.

Mogherini, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği ziyaret kapsamında Lübnan Dışişleri Bakanlığı'nda bakan Cibran Basil ile bir araya geldikten sonra ikili basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Saad Hariri'nin istifa sürecinden sonra Lübnan'ı ziyaret eden ilk üst düzey yetkili olduğunu hatırlatan Mogherini, Başbakan Hariri'yi desteklediklerini ve Hariri'nin istifasından vazgeçtikten sonra da kararından duydukları memnuniyeti ilettiklerini ifade etti.

Basil ise, AB Yüksek Temsilcisi Mogherini'nin Lübnan Başbakanı Hariri'nin istifa sürecindeki desteğini ve güçlü duruşunu unutmayacağını vurguladı.

AB Yüksek Temsilcisi Mogherini, Lübnan Dışişleri Bakanı Basil ile Bir Araya Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AB Yüksek Temsilcisi Mogherini, Lübnan Dışişleri Bakanı Basil ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement