Workhorse Elektrik Atağına Başladı - Son Dakika
Otomobil

Workhorse Elektrik Atağına Başladı

Workhorse Elektrik Atağına Başladı

Elektrikli modeller giderek artıyor. Workhorse firması da bu kervana katılarak elektrikli kamyonet ürettiğini bildirdi. ABD’de geliştirilen model Panasonic marka pil hücrelerine sahip. Model standart kapasiteli piller ile yaklaşık 130 Km menzile sahip olacak. Ek olarak menzil geliştirici bir sistem ile model yaklaşık 500 Km menzile ulaşabilecek. Arkadan itişli olacak olan model hafif kompozit malzemeden yapılacak....

10.11.2016 14:56

Elektrikli modeller giderek artıyor. Workhorse firması da bu kervana katılarak elektrikli kamyonet ürettiğini bildirdi. ABD'de geliştirilen model Panasonic marka pil hücrelerine sahip. Model standart kapasiteli piller ile yaklaşık 130 Km menzile sahip olacak. Ek olarak menzil geliştirici bir sistem ile model yaklaşık 500 Km menzile ulaşabilecek.

Arkadan itişli olacak olan model hafif kompozit malzemeden yapılacak. Yüksek mukavemetli paslanmaz çelik çerçeveden oluşacak iskeletiyle dayanıklı olacak. Alçak ve yüksek gerilimli elektrik prizleriyle şarj edilebilecek olan model henüz yapım aşamasında.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Workhorse Elektrik Atağına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement