TRW, Türkiye 10 Yaşını Kutluyor - Son Dakika
Otomobil

TRW, Türkiye 10 Yaşını Kutluyor

TRW, Türkiye 10 Yaşını Kutluyor

TRW, Dünyada 110. Kuruluş Yılını Kutlarken, Türkiye'deki Faaliyetlerinin de 10. Yıldönümünü Kutladı.

17.12.2010 10:24

TRW Türkiye Genel Müdürü Mesut Urgancılar evsahipliğinde Hyatt Regency Hotel'de gerçekleşen yıldönümü gecesine; çalışanlar, eski çalışanlar, bayiler, eski bayiler ve çözüm ortaklarından oluşan 150 kişilik bir davetli topluluğu katıldı. TRW Başkan Yardımcı Francois Augnet de gecede hazır bulundu.

110 yaşında dünya devi TRW Türkiye'de büyümeyi sürdürüyor.

Dünyada 110. yılını kutlayan TRW, Türkiye'de kuruluşunun ilk on yılında cirosunu 35, pazar payını da 15 kat arttırarak fren ve suspansiyon sistemleri gibi ürün gruplarında Bağımsız Yenileme Pazarı'nın lideri konumuna geldi. On yıl önce 250 m2'lik deposunda 150 referans ürün ile faaliyete başlayan TRW Türkiye, bugün lojistik hizmetlerini 20.000 m2'lik bir alanda gerçekleştiriyor ve 17.500 farklı referans ürünü pazarlıyor. Geçtiğimiz on yıl boyunca TRW Türkiye; suspansiyon, amortisör, debriyaj, ağır vasıta fren ve suspansiyon sistemlerini dünyada pazara sunan ilk ülke oldu. 2006 yılıitibariyle de Ortadoğu ve Afrika operasyonlarının merkezi olarak TRW'nin yeni pazarlara açılmasını yine TRW Türkiye gerçekleştirdi.

TRW Türkiye'nin ilk 10 yılı

10. yıl gecesinde şirketin Türkiye vizyonunu özetleyen bir konuşma yapan TRW Türkiye Genel Müdürü Mesut Urgancılar, duygu yüklü konuşmasında; sektörü, sektördeki TRW ilklerini ve başarılarını sosyolojik açıdan değerlendirerek, TRW Türkiye ekibine ve satış ağına teşekkürlerini sundu. Urgancılar; "Sağlam bir bayi teşkilatı ve güvenilir bir ekip, TRW Türkiye'nin başarı anahtarıdır. Geçtiğimiz 10 yıl, ekonominin en çalkantılı dönemlerinde bu başarıyı yakaladıysak, önümüzdeki 10 yıl vizyonumuz çok daha açıktır." dedi.

Sunuculuğunu Savaş Karakaş'ın yaptığı TRW Türkiye yıldönümü kutlaması, 10, yılını dolduran çalışan, çözüm ortağı ve bayilerin ödülllendirilmesiyle devam etti. Ödül töreninin ardından sahne alan Türk Müziği'nin eskimeyen seslerinden Emel Sayın, TRW Türkiye ekibine ve davetlilere doyumsuz bir müzik şöleni sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil TRW, Türkiye 10 Yaşını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement