Otokoç İlk 6 Ayda 18 Bin Araç Sattı - Son Dakika
Otomobil

Otokoç İlk 6 Ayda 18 Bin Araç Sattı

Otokoç İlk 6 Ayda 18 Bin Araç Sattı

Binek ve kamyon araçlarda Türkiye'nin lider perakendecisi Otokoç, 2013 yılının ilk yarısında 17 bin 874 adet yeni araç satışı gerçekleştirdi.

01.08.2013 12:30

Türkiye'deki tüm Ford markalı binek araçların yüzde 33'ünü, Volvo markalı binek araçların ise yüzde 52'sini tek başına satan Otokoç, 607 adetlik kamyon satışı ile de Ford Trucks markasında yüzde 22,4 penetrasyon elde etti.

Otokoç böylelikle Ford ve Volvo marka araçlarda en çok satış yapan yetkili satıcı olurken Otokoç İstanbul Kamyon satış ekibi de, en çok kamyon satış gerçekleştiren bayi oldu.

İlk yarıyıl sonuçlarını değerlendiren Otokoç Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven, elde ettikleri sonuçlardan mutluluk duyduklarını söyledi. Otokoç şubelerinde sunulan yüksek hizmet kalitesi ve deneyimin önemini vurgulayan Güven 85 yıllık bir şirket olarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını uluslararası standartlarda, kurumsal yönetim ve müşteri odaklı yaklaşım içinde yürütmeye devam edeceklerini belirterek müşteri memnuniyetinin Otokoç'u başarıya götüren en önemli faktörlerin başında geldiğini söyledi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Otokoç İlk 6 Ayda 18 Bin Araç Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement