Chevrolet Camaro İlk Kez İstanbul'da - Son Dakika
Otomobil

Chevrolet Camaro İlk Kez İstanbul'da

Chevrolet Camaro İlk Kez İstanbul\'da

Efsane Otomobiller Chevrolet Corvette ve Chevrolet Camaro'nun Türkiye Prömiyeri İlk Kez İstanbul Autoshow'da Yapıldı.

29.10.2010 03:08

Chevrolet, 28 Ekim 2010 tarihinde Basın ve VıP günü ile kapılarını açan ve Türkiye'nin en görkemli fuarlarından biri olan istanbul Autoshow'da 5. Salonda yer alan standında efsane otomobiller Chevrolet Corvette ve Chevrolet Camaro'nun Türkiye Prömiyerini ilk kez, Tülin Şahin, eşi Mehmet Özer ve Amerikan efsanesi Grease Müzikalinin sahne alması ile yaptı.

Amerikan Grease Müzikali eşliğinde, Türkiye'de ilk defa gösterime çıkan Chevrolet Corvette ve Chevrolet Camaro'nun Türkiye Prömiyerinde istanbul Autoshow'da iki önemli isim ilk defa birlikte sahne aldı. Türkiye'nin dünya çapında ünlü top modeli Tülin Şahin ve başarılı iş adamı eşi Mehmet Özer, 2010 Dünyada En iyi Tasarım ödülünün sahibi Chevrolet Camaro ve efsane spor otomobil Corvette'nin Türkiye Prömiyerinde 28 Ekim 2010 tarihinde istanbul Autoshow Chevrolet Stand'ında yerlerini aldılar, ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı'nın tasarlamış olduğu elbise ile Prömiyere katılan ünlü model Tülin Şahin ve başarılı iş adamı eşi Mehmet Özer bu tanıtımda izleyenleri büyüledi.

Chevrolet Corvette otomobil tutkunlarıyla ilk kez 1953 yılında New York'taki lansmanında tanışmıştır ve dünya çapında en uzun süredir üretilmekte olan spor otomobil ünvanına sahiptir. Efsanevi Amerikan ikonu, Corvette Z06, altıncı nesil Corvette'in dönüm noktasıdır. 7.0lt V8 LS7 motor Z06'nın can damarıdır. 6300 dev/dak'da 512 Hp'lik (377 kW) oldukça yüksek bir performans sunan bu güçlü motor, 4800 dev/dak'da 637Nm azami tork değerine sahiptir. Sadece 1418 kg ağırlığında olan bu spor otomobil, birinci viteste 100km'ye 4,2 saniyede ulaşmakta olup, saatteki azami hızı 320 km'ye çıkmaktadır.

Muhteşem bir miras ve son derece modern bir tasarım, gelişmiş performans özellikleri, konfor ve teknoloji ile Chevrolet Camaro her açıdan en iyisini sunuyor. Tasarımı ve sürüş cazibesi ile, bir performans aracı arayanlar için diğerlerinden farklı bir seçim olarak ön plana çıkıyor. 569 Nm tork üreten 426 bg, 6.2 litre olağanüstü V8 motoru ise yeni Camaro'ya görünümüne uygun olan gücü kazandırmaktadır..

Euro NCAP'ten 5 yıldızı ödülüne sahip, güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 litre motoru ile Chevrolet Cruze, Dünya Binek Otomobilleri Şampiyonası'nda yarışan Cruze WTCC modeli, 4x4 SUV segment lideri Chevrolet Captiva, tasarım harikası Chevrolet Spark ve 2010 yılında büyük bir talep patlaması gören Chevrolet Epica istanbul Autoshow CNR 5.Salondaki Chevrolet standında ziyaretçilerin 29 Ekim-7 Kasım 2010 tarihleri arasında beğenisine sunuluyor. Chevrolet, Türkiye'de ilk kez istanbul Autoshow'da sergilenen efsane spor otomobiller, Chevrolet Corvette ve Chevrolet Camaro'yu daha yakından incelemek için tüm ziyaretçileri 5.Salon'daki standına davet ediyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Chevrolet Camaro İlk Kez İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement