Bartın'da Yağmur Nedeniyle Otomobil Takla Attı - Son Dakika
Otomobil

Bartın'da Yağmur Nedeniyle Otomobil Takla Attı

Bartın'ın Ulus ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayan bir otomobil takla attı. Sürücü ile eşi kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Kazanın ardından yaralı çift hastaneye kaldırıldı ve otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

18.10.2023 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takla atan araçtan sağ çıktılar

BARTIN - Bartın'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayan otomobil, takla attı. Araç içerisinde bulunan karı koca ise hafif yaralı bir şekilde kazadan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre Bartın'ın Ulus ilçesinden Ulukaya Köyü istikametine seyir eden Sadık Şahin idaresindeki 74 BV 476 plakalı otomobil Hocaköyü mevkisinde virajı alamadı. Yağmur nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, takla atarak durabildi. Araç içerisinde bulunan sürücü ve eşi olduğu öğrenilen Kezban Şahin kazada hafif bir şekilde yaralandı. Sürücü ve eşi araçtan, kazayı görerek yardıma koşan köylülerin yardımıyla çıkarıldı. Olay yerine gönderilen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaralılar, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Kazada yaralanan çiftin alış veriş için Ulus ilçe merkezine gittiği ve kazanın köylerine dönerken meydana geldiği öğrenildi.

Ters dönen otomobil ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşımın bir süre kontrollü şekilde sağlandığı yol araç yeniden kaldırıldıktan sonra normal ulaşıma açıldı.

Bartın\'da Yağmur Nedeniyle Otomobil Takla Attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Bartın'da Yağmur Nedeniyle Otomobil Takla Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement