Milletvekili Köse Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Medya

Milletvekili Köse Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milletvekili Köse Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse ilçe ve köy ziyaretlerinde bulunarak güncel konulara değindi

11.05.2014 01:34  Güncelleme: 01:30

Hafta sonunu yine yoğun bir tempoda çalışarak geçiren  CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse bir çok ziyaretler yaptı.
Alaca, Ortaköy ilçeleri ile, Ardından Aşdağul beldesini ziyaret etti.
Ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Alaca ilçe Başkanı İsmail Çimen, Ortaköy ilçe Başkanı Engin Demir, İl genel meclis üyesi Yıldız Bek, Belediye meclis üyesi Levent Çöphüseyinoğlu ve parti yöneticileri de Milletvekili Av. Tufan Köse ye eşlik etti. 
Ziyaretlerler esnasında bir çok konuya değinen Milletvekili Av. Tufan Köse, bir çok konuda açıklamalarda bulundu. 
30 Mart yerel seçimlerinde 1 oyla kazandığımız Aşdağul Beldesi belediye seçiminin iptal olmasını eleştiren Milletvekili Köse, Bunu Türkiye genelinde adet haline getirmişlerdir! Aşdağul Halkı da inşallah Haziran ayında yeniden yapılacak olan Belde Belediye seçiminde Sezar'ın hakkını Sezar'a verecektir dedi. 
Vatandaşlarımızın Meclisteki Fezlekelere ilişkin yapılan görüşmelerde konuşması esnasında cep Telefonu kamerasından Zafer Çağlayan'ın konuşmasını çeken Milletvekili Tufan Köse'ye, Zafer Çağlayan'ın tepki göstermesini soran Vatandaşlara  cevap veren Köse, 
"Burada anormal inkarcılık var. Ben burada bir hukukçu olarak gözümüze baka baka yalan söyleyen bir adamın ne kadar doğru, ne kadar yalan söylediğini kanıtlamış, ortaya çıkarmış oldum. 
Tabiiki her zaman normal olarak yaptıkları, anormal olarak bilinen sataşma saldırma hareketine maruz kalacakken olay bertaraf edilmiştir. Bunların en güzel yaptığı olay, Milletin uyku saatinde genel kurul çalışması yapmak. Bütün akıllarından geçen bencil şeytani düşünceleri, Anayasa ve yasalara aykırı olan kanunları bu saatlerde yasalaştırmak. Kanunlara göz boyayıcı maddeler koyarak, Bütün yaptıkları yolsuzluk, haksızlıklara kılıf olan bu kanunları Basına sansür uygulayarak gerçekleştirmek 
Bunlardan ziyade ülkemizin kronik sorunlarını kangren haline getiren AKP iktidarı, 30 Mart yerel seçimlerini Ankara başta olmak üzere bir çok yerde şaibeli halde kazanmıştır. 
Bugün ülkemizin Ekonomisinden tutun, Güvenlik, Mezhepçilik, Sosyal Güvenlik, Eğitim, Adalet, Yargı sistemine kadar her tarafı uçurum haline getirildi! Unutmayın bir ağaç dikildiğinde bile bir kaç yıl sonra meyve vermeye başlıyor! AKP nin yanlışları da tıpkı böyle yıl geçtikçe, zaman ilerledikçe bir bir ortaya çıkıyor, Yanlışları meyvesini veriyor! Daha tehlikenin büyüğü geride. AKP  iyi meyveyi kendisi, Kötü, Çürük meyveleri de halka yediriyor. Gün geçmiyorki her tarafta bir kriz yaşanıyor. Bugün Suriye, PKK sorunu ülkemizin başında dönen en tehlikeli, kritik karabulutlardan birtanesidir. Biz bu ülke için, memleket için yapılan her doğru işin yanındayız. Biz doğruları destekliyor, yanlışlara muhalefet yapıyoruz. Doğruya giden tek bir yol vardır. Ama yanlışa giden bir çok yol vardır. AKP nin gittiği bir çok yolun olduğunu görüyor biliyoruz! Bu memleket hepimizin, hiç birimiz hepimiz kadar güçlü olamayız" dedi.









Kaynak: Temsilci

Son Dakika Medya Milletvekili Köse Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement