Kardeş Payı'nın Yayın Saati Değişti - Son Dakika
Medya

Kardeş Payı'nın Yayın Saati Değişti

Star TV'de 'Aramızda Kalsın' dizisinin sona ermesiyle boşalan perşembe 20.00 koltuğuna, sevilen dizi "Kardeş Payı" oturdu.

11.02.2015 09:00  Güncelleme: 09:07

İki hafta yeni sezona merhaba diyen başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan'ın paylaştığı Kardeş Payı dizisi 22.00'den sonra ekrana gelmesine rağmen reytinglerde büyük başarı yakalamış ve prime time yayınlanan bir çok iddialı diziyi bile geride bırakmıştı.

REYTİNG BAŞARISI İŞE YARADI

Star TV'de final yapan 'Aramızda Kalsın' dizisinden sonra perşembe 20.00 kuşağının boşalmasıyla, kanal yönetimi Kardeş Payı dizisini bu saate çekti. Reyting başarısı nedeniyle 22.00'den 20.00'ye alınan Kardeş Payı, 12 Şubat Perşembe akşamı 25. bölümüyle yeni saatinde ekrana gelecek.

Kardeş Payı'nın prime time 1 kuşağında reyting yarışına katılmasının sonuçları nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

Kardeş Payı\'nın Yayın Saati Değişti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Kardeş Payı'nın Yayın Saati Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • büyük hilmi: severek izliyoruz:)) kurtlar vadisi hala devam ediyor mu hadi etsin de bu millet hala onu izliyor mu? yazzıkkkk 21 3 Yanıtla
  • Jetusa: Akıl dairesinden bakarsak kurtlar vadisi ile aynı saate koymak büyük risk. Kardeş Payı güzel dizi ancak planlayıcılar hata yaptı. Tabuları yıkmak zor. Başarır mı bilmem? Ama zor. Başka gün olsa çok yüksek izlenme oranlarına ulaşacağına eminim. Bunlar benim düşüncelerim. Ben böyle düşünüyorum. 7 4 Yanıtla

Advertisement