Güldür Güldür Show'da Burcu Esmersoy Fırtınası - Son Dakika
Medya

Güldür Güldür Show'da Burcu Esmersoy Fırtınası

Güldür Güldür Show\'da Burcu Esmersoy Fırtınası

Burcu Esmersoy ve Altay'ın konuk olacağı Güldür Güldür Show'da Özge Borak ilk defa izleyici ile buluşacak!

27.03.2014 08:52

Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show, bu hafta yine sürpriz konuklarıyla ekrana geliyor. Güzel sunucu Burcu Esmersoy ve şarkıcı Altay'ın konuk olacağı yeni bölümde, ayrıca Özge Borak da ilk defa izleyici ile buluşacak.

BURCU ESMERSOY YANLIŞ ANLAYINCA

İsmail, bankasını değiştirmek isteyecek ancak kişisel bankacısı Burcu bunu yanlış anlayacaktır. Burcu neden İsmail'in ilk banka evraklarını bile saklıyor? İsmail'in yeni bankasında müşteri temsilcisi şarkıcı Altay olabilir mi?

'BURCU BİLAL'LE DANS EDİNCE...'

Düğünde tango yapabilmek için dans dersleri alan Bilal ve Yeter'in gittiği dans kursunda neler oluyor? İbrahim dans derslerine neden yalnız geliyor? Tango üstadı Şevket, Bilal'in dans öğrenmesini sağlayabilecek mi? Şevket'in yardımcısı Burcu Esmersoy, Bilal'le dans edince, neler yaşanacak?

BİLAL NEZAKET'İ ETKİLEYEBİLECEK Mİ?

Okulları yıkılmak üzere olan meslek liseliler, düz liseye giderse neler yaşanır? Meslek liseli Bilal, İbrahim ve Mustafa okulda tanıştıkları Nezaket (Özge Borak) ve Mehtap'ı etkileyebilecek mi? Bahadır ve Fikri okullarına gelen ve kızları kandırmak için neler yapacak?

'Güldür Güldür Show' yeni bölümü ile, yarın akşam saat 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Güldür Güldür Show'da Burcu Esmersoy Fırtınası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement