Erol Sayan: Atatürk'ün Ruhu Bizi Tersledi - Son Dakika
Medya

Erol Sayan: Atatürk'ün Ruhu Bizi Tersledi

Erol Sayan: Atatürk\'ün Ruhu Bizi Tersledi

Erol Sayan, Atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını ve Atatürk'ün 'Ne siz bulunduğumuz yere çıkabilirsiniz ne de ben sizin olduğunuz yere inebilirim'' dediğini iddia etti.

29.07.2013 11:23  Güncelleme: 15:41

Habertürk'te yayınlanan Tarihin Arka Odası programına konuk olan ünlü besteci Erol Sayan, canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Sayan, 1956 yılında Atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını itiraf ederek herkesi şaşırttı.

"ATATÜRK'ÜN RUHU BİZİ TERSLEDİ"

Erhan Afyoncu ve Murat Bardakçı'nın tarihi olayları ele aldığı programın bu haftaki bölümüne Erol Sayan'ın Atatürk'le ilgili itirafı damga vurdu. 1956 yılında ruh çağırma seansı sırasında Atatürk'ün ruhunu çağırdıklarını anlatan Sayan, "Evet çağırdık. 1956 yılıydı. Kıbrıs'la ilgili bir soru sorduk. Bize celallendi, 'Ne siz bulunduğumuz yere çıkabilirsiniz ne de ben sizin olduğunuz yere inebilirim. Rahatsız etmeyin' dedi. Adeta kovaladı bizi, tersledi. Biz de tekrar denemedik. Sorumuz, kendisinin Kıbrıs için söylediği 'Bu millet o mahbubenin peşini bırakmayacaktır' sözü üzerineydi."

Sayan'ın bu Atatürk'le ilgili bu itirafı hem ekran başındakileri hemde Murat Bardakçı'yı şaşırttı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Erol Sayan: Atatürk'ün Ruhu Bizi Tersledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement