Erdoğan'ın Reklamcısından Canlı Yayında Gaf - Son Dakika
Son Dakika Logo
Medya

Erdoğan'ın Reklamcısından Canlı Yayında Gaf

Erdoğan\'ın Reklamcısından Canlı Yayında Gaf
08.08.2014 13:24  Güncelleme: 13:39

CNN Türk ekranlarında canlı yayın konuğu olan Erol Olçak'ın program yaptığı gaflara Akif Beki "Demek ki olabiliyormuş" sözüyle karşılık verdi.

CNN Türk'te yayınlanan "Akif Beki ile Baştan Sona" programınun bu haftaki konuğu Başbakan Erdoğan'ın reklam kampanyalarını yürüten reklamcı Erol Olçak oldu. Programda, seçim sürecinde asılan afişlerden yasaklanan reklam filmine, sloganlardan mitinglere Erdoğan'ın seçim kampanyası masaya yatırıldı.

HEM DİLİ SÜRÇTÜ HEM GAF YAPTI

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun dil sürçmelerinin de konuşulduğu programda, Erol Olçak'ın hem dili sürçtü hemde gaf yaptı. İhsanoğlu'nun kampanyasına start verdiği toplantı yerini Dolmabahçe olarak aktaran Olçak, zaman zaman İhsanoğlu'nun adını da yanlış telaffuz etti.

AKİF BEKİ: DEMEK Kİ OLABİLİYORMUŞ

Olçak'ın bu gafları sonrası program sunucusu Akif Beki de "Demek ki olabiliyormuş" şeklinde bir çıkışta bulundu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Erdoğan'ın Reklamcısından Canlı Yayında Gaf - Son Dakika


Advertisement