Aydın Doğan Gözaltında Mı? - Son Dakika
Medya

Aydın Doğan Gözaltında Mı?

Aydın Doğan Gözaltında Mı?

28 Şubat soruşturması kapsamında Aydın Doğan'ın da adının geçtiği haberleri, Doğan hisselerinin çökmesine neden oldu.

12.04.2012 13:40  Güncelleme: 17:47

28 Şubat soruşturması ile birlikte Aydın Doğan'ın da gözaltına alındığı haberi bir anda Doğan Holding'in hisselerinde olumsuz bir hava estirdi. Ancak Doğan Holding Yönetim Kurulu'ndan bu söylentileri yalanlayan bir açıklama geldi.

Bugün Doğan Holding'te yapılan yıllık değerlendirme toplantısında Aydın Doğan'ın gözaltına alındığı söylentisi, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı'ya soruldu.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, söylentiyi yalanladı.

"BABAM GÖZALTINDA DEĞİL"

Begümhan Doğan şöyle konuştu:

"Böyle asılsız haberler hep hisseleremizde dalgalanmaları yol açıyor, babam gözaltında değil. Bir diğer söylenti ise babamın hasta olduğu ile ilgili. Babamın sağlığı, çok şükür, iyi"

HİSSELER BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

28 Şubat sürecine yönelik soruşturma kapsamında Aydın Doğan'ın da isminin geçtiği iddiası, borsa kulislerine bomba gibi düştü. Bazı televizyon kanallarının haberi vermesinin ardından borsadaki Doğan hisseleri, çok sert şekilde satış yemeye başladı.

"SABAH VE ATV'YE TALİP DEĞİLİZ"

Toplantıda Begümhan Doğan'a, satışı çıkarılan Sabah gazetesi ve ATV için teklif verip vermeyecekleri soruldu. Doğan, geleneksel medya ile ilgilenmediklerini, yurt içi ve yurt dışında yeni medya ile ilgili fırsatları takip ettiklerini belirtti.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Medya Aydın Doğan Gözaltında Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement