Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatroda Parlıyor - Son Dakika
Magazin

Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatroda Parlıyor

Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatroda Parlıyor

Bu Yıl 8. Kez Düzenlenen "Yıldızlı Turkcell Geceleri" Bodrum'u Müzik Ve Sanat Dünyasının En Parlak Yıldızlarıyla Buluşturmaya Devam Ediyor.

19.07.2010 16:39  Güncelleme: 16:40

Bodrum Antik Tiyatro'da bu haftasonu, Türk Pop Müziği'nin başarılı ve sevilen bayan sanatçıları Sertap Erener ve Funda Arar ile devam ediyor. 23 Temmuz Cuma akşamı sempatik sanatçı Sertap Erener son albümü ''Rengarenk'' ile eski albümlerinin sevilen şarkılarını hayranlarıyla beraber söyleyecek. 24 Temmuz Cumartesi akşamı Funda Arar güçlü sesiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bodrum Antik Tiyatro'da ''Yıldızlı Turkcell Geceleri'' BKM 'nin organizasyonu ile Türkiye'nin yıldızlarını bu tarihi mekânda sevenleriyle buluşturacak.

30 Temmuz'da özgün müziğin güçlü ismi Zülfü Livaneli sahnede olacak. 31 Temmuz'da dünyanın her tarafında onbinlerce izleyici ile buluşan dans topluluğu Anadolu Ateşi Evolution gösterisi gerçekleşecek. 1 Ağustos'da sahne BKM Mutfak oyuncularının olacak.

Genç oyuncular Bodrum'u kahkahaya boğacak gösterileri ile seyircileriyle buluşacaklar. 6 Ağustos' da Yalın sahne alacak ve 7 Ağustos' ta büyük final pop müziğin efsane üçlüsü MFÖ ile olacak. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur Yıldızlı Turkcell Geceleri'nde parlayacaklar.

"YILDIZLI TURKCELL GECELERİ 2010" PROGRAMI

23 Temmuz Cuma SERTAB ERENER

24 Temmuz Cumartesi FUNDA ARAR

30 Temmuz Cuma ZÜLFÜ LİVANELİ

31 Temmuz Cumartesi ANADOLU ATEŞİ

1 Ağustos Pazar BKM MUTFAK

6 Ağustos Cuma YALIN

7 Ağustos Cumartesi MFÖ

Bodrum Antik Tiyatro Bilgi:

Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, aynı yıl "Yıldızlı Turkcell Geceleri"ne ev sahipliği yapmaya başladı. Turkcell ve Ericsson Türkiye'nin desteği ile 1998'de toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlatılan proje, limandaki Osmanlı Kalesi'nin onarımıyla sürdürülmüştü.

Projenin üçüncü ayağı olan Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu ise Haziran 2002'de başlatılmıştı. Helen döneminden günümüze gelen önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro 3.000 kişilik kapasitesiyle çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Yıldızlar Bodrum Antik Tiyatroda Parlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement