Yavuz Bingöl ve Ece Uslu Halfeti'de - Son Dakika
Magazin

Yavuz Bingöl ve Ece Uslu Halfeti'de

Yavuz Bingöl ve Ece Uslu Halfeti\'de

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine gelen sanatçılar Yavuz Bingöl ve Ece Uslu, Kaymakam Mehmet Keklik'i makamında ziyaret etti.

26.05.2013 12:26

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine gelen sanatçılar Yavuz Bingöl ve Ece Uslu, Kaymakam Mehmet Keklik'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2,5 aydan bu yana, Halfeti ve Gaziantep yörelerinde bulunduklarını söyleyen Yavuz Bingöl, bu süre zarfında kendilerini yalnız bırakmayan yöre insanına müteşekkir olduklarını dile getirdi. Kaymakamı Mehmet Keklik'e, ilçenin Mülki İdare Amiri olarak, Karagül dizisine ve oyuncularına göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan ötürü de ayrıca teşekkür eden Bingöl, Halfeti gibi doğa harikası bir yer için burada yaşayan halkla sevgilerinin karşılıklı olduğunu ve Eski Halfeti'de Halfeti Kaymakamlığı ile ortaklaşa bir festival düzenlemek istediklerini belirtti.

Bu özel duygu ve düşüncelerinden dolayı Yavuz Bingöl'e teşekkürlerini ileten Kaymakam Keklik, "Yöre insanının misafirperverliği gerçekten çok özel. Sizleri olduğu gibi bizleri de yalnız bırakmıyorlar. İyi ki varlar" ifadelerini kullandı.

Festival organizasyonunun, Yavuz Bingöl gibi büyük ustaların katılımıyla olacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Keklik, bu konu hakkında gerekli çalışmaları bir an önce yapacaklarını aktardı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Yavuz Bingöl ve Ece Uslu Halfeti'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement