Yargıtay, Ivana'nın Yoksulluk Nafakası Talebini Reddetti - Son Dakika
Magazin

Yargıtay, Ivana'nın Yoksulluk Nafakası Talebini Reddetti

Yargıtay, Ivana\'nın Yoksulluk Nafakası Talebini Reddetti

İş adamı Yurdal Sert ile boşanmasının ardından 400 bin liralık tazminat alan Ivana Sert, üstüne yoksulluk nafakası isteyince talebi reddedildi.

15.04.2015 09:47  Güncelleme: 09:52

400 bin liralık boşanma tazminatını beğenmeyip yoksulluk nafakası isteyen Ivana Sert'in talebi yargıtay tarafından reddedildi.

VELAYET ANNEYE VERİLDİ

İş adamı Yurdal Sert ile boşanma davasında istediği tazminatı alamayan Ivana Sert, Yargıtay'a yaptığı karar düzeltme talebinden de umduğunu bulamadı. Sert'in yüksek tazminat ve yoksulluk nafakası talebi reddedildi.

Sosyetik güzel Ivana Sert ile iş adamı eşi Yurdal Sert arasındaki boşanma davasının 10'uncu duruşmasında İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına; oğulları Kanyon Ateş'in velayetinin de annesine verilmesine hükmetmişti.

100 BİN LİRALIK YOKSULLUK NAFAKASI İSTEDİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, Ivana Sert'in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar vermişti.

YARGITAY REDDETTİ

Ancak Ivana Sert, bu tazminatı az bulup yoksulluk nafakası verilmemesi kararını da beğenmeyince Yargıtay'a başvurmuştu. Ancak Yargıtay kararı onamış; 100 bin liralık yoksulluk nafakasını reddetmişti.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin kararına avukatı Kezban Hatemi kanalı ile itiraz eden ve karar düzeltme talep eden Ivana Sert, tazminatın yükseltilmesini, yoksulluk nafakasına da karar verilmesini istedi.

DÜZELTME TALEBİ DE REDDEDİLDİ

Evlilik boyunca yaşadığı hayata eşdeğer bir hayat yaşamak istediğini, bunun için de yoksulluk nafakasının gerekli olduğunu kaydeden Sert, Yargıtay kararında maddi meselelerin takdirinde hata yapıldığını söylemişti. Fakat Ivana Sert'in büyük umut bağladığı karar düzeltme talebi reddedildi.

Mahkeme kararı kesinleşince kararı veren yerel mahkeme nüfus müdürlüğüne tarafların boşandığını bildirdi. Bundan böyle Ivana Sert'in kimliğinde medeni hali bekâr yazacak.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yargıtay, Ivana'nın Yoksulluk Nafakası Talebini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Murat: Yoksulluk değil yüzsüzlük nafakası bence onun adı 29 1 Yanıtla
  • rrr: bir şu kadına bakın birde türk kadınına. ukrayna ve rusya diyorum 9 13 Yanıtla
  • gbf: devlet hak vermiş söke söke alır. size ne 2 16 Yanıtla
  • rrr: Turk karilari isterken iyi ama is yabanci kadina geldi mi deliriyorlar.banal milliyetcilik bu olsa.ivana gibi hatun mu var ulkede 1 15 Yanıtla
  • Öğrtmn: Yoksulluk nafakası mı??? Yazıklar olsun yaaa.. Allah Gözünü doyursun 15 0 Yanıtla
  • Je suis charlie: Bu ulke herturlu salakliga mustehaktir. Butun padisahlarda, annelaeri yada esleri yabanciydi sarayda saltanat suruyordu. 7 7 Yanıtla
  • Vatandaş: Kan emici sülük 9 2 Yanıtla
  • KIZILTEPELİ: Erkek yoksulluğumu demek istiyor acaba 10 0 Yanıtla
  • sertmi: bu karı dilenci erkekleri dolandırma sistemi , son sistem evlen on gün sonra ayrıl aylık iste aynı şekilde on kişiye yapsa köşe 10 0 Yanıtla
  • oro ğırker: ma kadınlar çiçektir daima su ister 6 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement