Üvey Kardeşiyle Nişanlandı - Son Dakika
Magazin

Üvey Kardeşiyle Nişanlandı

Geçen ay hayatını kaybeden Whitney Houston'ın kızı, evlatlık ağabeyiyle nişanlandı. Aileyse iddiaları reddediyor.

20.03.2012 18:03  Güncelleme: 14:07

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentindeki bir otelde geçtiğimiz şubat ayında ölü olarak bulunan, pop müziğin divası Whitney Houston'ın kızı, üvey kardeşiyle nişanlandı.

19 yaşındaki Bobbi Kristina, annesinin evlat edinmediği fakat büyüttüğü Nick Gordon'la Atlanta'da el ele dolaşırken görüntülendi. Kristina'nın, haklarında çıkan nişanlandıkları yolundaki söylentileri doğrularcasına taşıdığı yüzüğüyle ortaya çıkması ise herkesi şaşırttı.

Zira Kristina'nın bu birlikteliği, gözetiminde olduğu anneannesi dahil, hiçbir aile üyesi tarafından onay görmüyor ve çift de bütün konuşulanlara ve merak edilenlere karşılık hiçbir açıklama yapmıyordu.

Amerikan internet sitesi TMZ'nin haberine göre ise genç kız, çevresine, anneannesinin "ensest" olarak nitelendirdiği ilişkisi için her şeyi göze aldığını söylüyor. Aileye yakın kaynaklar, birkaç ay öncesine kadar kardeş bağlarını koruyan ikilinin arasındaki aşkın ortaya çıkışına şüpheyle bakıyor. Çift, Houston'ın yaşadığı malikanede birlikte kalıyor.

Ancak aile dün, bir röportajda "Bobby Kristina nişanlanmadı. Bu doğru değil" diye bir açıklamada bulundu.

Dedikodular, geçen hafta Kristina'nın, Atlanta'da, merhum annesi Whitney Houston'ın, iyi bakılmadığı gerekçesiyle 10 sene önce evlat edindiği 'evlatlık ağabey'ini elinden tutarak öpmesiyle başlamıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Üvey Kardeşiyle Nişanlandı
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Üvey Kardeşiyle Nişanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement