Ünlü Yıldızlar Şarap Gibi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Yıldızlar Şarap Gibi

Ünlü Yıldızlar Şarap Gibi

Yeni fotoğrafları ile 10 yıl öncekiler arasındaki fark da bunun ispatı...

06.12.2011 06:03

JENNIFER ANISTON

Yıllar geçtikçe güzelleşen isimlerden biri Jennifer Aniston (42). Annesinin de cildinin çok geç kırışmaya başladığını söyleyen Aniston; güneşten kaçarak, su içerek ve gıdasına dikkat ederek cildini koruduğunu söylüyor. Aniston, sık sık yoga yapıyor.

HALLE BERRY

Halle Berry (45), cildinin ve fiğinin güzelliğiyle yarı yaşındakilere taş çıkartıyor! Yüzüne kolajen enjekte ettiren ve vitamin iğneleri yaptıran Berry, spor sayesinde formda kaldığını belirtiyor.

UMA THURMAN

Uma Thurman (41), yaşından çok daha genç görünüyor. Yıllar geçtikçe fiziğini en güzel gösteren giysileri bulduğunu söyleyen Thurman, sürekli spor yapmasının da genç ve dinamik kalmasında etkili olduğu görüşünde. Thurman'ın kırışıksız yüzüyse düzenli olarak yapılan botoks enjeksiyonlarının bir sonucu.

SANDRA BULLOCK

47 yaşındaki Sandra Bullock, Hollywood'un kadın oyuncularının yaşları konusundaki olumsuz düşüncelerini silmeyi başardı. Yüzüne kolajen enjekte ettiren, yanaklarına dolgu ve botoks yaptıran Sandra Bullock, yoga ve dans dersleri sayesinde de fit bir vücuda sahip.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Yıldızlar Şarap Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement