Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Şarkıcı Can Bonomo, motorsikletiyle giderken taksiden inen yolcuyu fark edemeyince açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan şarkıcının köprücük kemiği ve kaburgaları kırıldı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

26.09.2018 09:19  Güncelleme: 11:50

Etiler'de motosikletle seyir halinde olan şarkıcı Can Bonomo, taksinin aniden açılan kapısına çarptı. Motosikletten düşerek yaralanan sanatçının köprücük kemiği ve kaburgaları kırıldı. Doktordan 1 ay rapor alan sanatçı Ekim konserleri ileri bir tarihe erteledi.

KÖPRÜCÜK KEMİĞİ VE KABURGALARI KIRILDI

Ünlü sanatçı ve müzisyen Can Bonomo, Etiler'de motosiklet ile seyir halindeyken taksinin aniden açılan kapısına çarptı. Kaza sonucu motosiklette yere düşerek yaralanan Bonomo'nun, köprücük kemiği ve kaburgaları kırıldı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, doktordan 1 ay rapor alan sanatçı Ekim konserlerini ileri bir tarihe erteledi.

Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKSİNİN AÇILAN KAPISINI FARK EDEMEDİ

Kaza, dün Beşiktaş'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinden çıkarak motosikletine binen ünlü sanatçı ve müzisyen Can Bonomo, cadde üzerinde seyrettiği esnada önünde giden bir taksideki yolcu aniden kapıyı açtı. Son anda fark eden Bonomo, motosikleti kurtaramayarak kapıya çarpıp, yere savrularak yaralandı. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bonomo'yu yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

"ŞU TAKSİ KAPILARINI KOVBOY GİBİ AÇMAYIN"

İstirahat etmeye başlayan Can Bonomo, sosyal medya hesabından kol askılı bir fotoğraf paylaşarak, "Merhaba Rock'n Rolla; Bugün ufak bir motorsiklet kazası geçirdim. Ciddi bir durum yok. Köprücük kemiğimde ve kaburgamda kırıklar var. 1 ay kadar yatarım evde. Film falan izlerim. Şu taksi kapılarını kovboy gibi açmayın çok kırılıyorum valla. Önümüzdeki konserlerin birkaçına da gelemiycem. Siz de gitmeyin bence Öpüyorum yastıklar içerisinden. #motorlarıfarkedin" notunu paylaştı.

Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo\'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kaburgası Kırılan Ünlü Şarkıcı Can Bonomo'nun Geçirdiği Kazanın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • adınızı yazın: satanist tip. sevmem. 4 7 Yanıtla
  • LEVENT te oturuyorum: Tüh canım da nasıl helva çekmişti oysaki. Gerçi Bonomo nun ailesi inançları gereği helva vermezler ama olsun. Ben evde pişirip yerim. 3 3 Yanıtla
  • serdar: Aptallık paraylamı 1 1 Yanıtla
  • Haluk: Yorumlardan da anlaşıldığı üzere toplumun iq seviyesi eksilerde. Hem cahiller hem akıl veriyorlar. Embesiller! 0 0 Yanıtla

Advertisement