Ünlü Sanatçı Özkan Uğur'un Ailesinden İlk Açıklama - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sanatçı Özkan Uğur'un Ailesinden İlk Açıklama

69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un ailesi, resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Özkan'ın tedaviler sonucu hastalığının gerilemeye başladığını ve umutla güzel haberler beklediklerini ancak vücudunun tedavilere yeterli yanıt veremediğini ve yaşam savaşının sonlandığını bildirdi. Başsağlığı dileklerini ileten aile, büyük bir üzüntü içinde olduklarını belirtti.

08.07.2023 17:33  Güncelleme: 17:55

3 kez kanseri yendikten sonra böbrek rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda entübe edilen MFÖ Grubu'nun solisti Özkan Uğur, hastanede hayatını kaybetti. Uğur'un ölümü sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğarken ailesinden de ilk açıklama geldi.

"BİR SÜREDİR TEDAVİ EDİLMEKTEYDİ"

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sanatçının resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: "Özkan Uğur'umuzu kaybettik. İlk defa 13 yıl önce lenfoma tanısı konulan ve tedavisi başarılı bir şekilde yapılan Özkan'ımızın maalesef lenfoma hastalığı tekrarladığı için bir süredir hastanede tedavi edilmekteydi.

"YAŞAM SAVAŞI BUGÜN SONLANDI"

Yaklaşık 1.5 aydır yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavi edilen Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu lenfoma hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama takiplerinde akciğerinde oluşan farklı problemler nedeniyle maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur"

Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama: Hepimizin başı sağ olsun
Ünlü Sanatçı Özkan Uğur\'un Ailesinden İlk Açıklama

Son Dakika Magazin Ünlü Sanatçı Özkan Uğur'un Ailesinden İlk Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Talip Konyali: her dalda sempatik ve başarılı bir sanat adamıy dı..mekanın cennet ruhun şad olsun güzel insan.. 191 4 Yanıtla
  • Emi Emii: Allah nur içinde yatırsın ?? 166 8 Yanıtla
  • haydar topçu: Türkiye malesef insan öldükten sonra yada bir yere gittikten sonra kıymete biliniyor 61 8 Yanıtla
    Necati Kaya: Sen her halükarda gereksızsin. 1 7
  • Mehmet Uvez: başımız saolsun önceki günlerde başımız saolsun yazınca yok iyileşti demiştiniz malesef durum öyle değildi 48 3 Yanıtla
  • Ahmet Posaci: Allah rahmet eylesin güzel insan mekanın cennet olsun inşallah 2 0 Yanıtla
  • Şeref Özgun: Temiz kalp yolun açık olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement