Ünlü manken Ece Gürsel koronavirüse yakalandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü manken Ece Gürsel koronavirüse yakalandı

Ünlü manken ve şarkıcı Ece Gürsel, koronavirüse yakalandı. Testinin pozitif çıktığını duyuran Gürsel, "Konuşmak çok yorucu oluyor, nefes almak da zor... Çok kötü bir duyguymuş" dedi.

24.03.2021 22:24  Güncelleme: 22:43

Bir döneme damgasını vuran manken ve şarkıcı Ece Gürsel, sosyal medya hesabı Instagram'dan koronavirüse yakalandığını hayranlarıyla paylaştı.

"KONUŞMAK ÇOK YORUCU OLUYOR"

Testinin pozitif çıkmasının ardından yaşadığı süreci ve sağlık durumunu anlatan Ece Gürsel, şunları söyledi: "Bir yıl direndik ama koronavirüs buyurdu geldi bana... İlk üç gün grip olacak gibi hissettim kendimi.. Sadece kırgınlık vardı vücudumda. İlaçlageçirmeye çalıştım, çünkü herhangi bir belirti yoktu. Fakat pazar akşamı ateşim aşırı yükselince test yaptırdım. Ve test pozitif. İki gündür yorucu geçiriyorum. Konuşmak çok yorucu oluyor, nefes almak da zor. Çok kötü bir duyguymuş... Tez vakitte geçer inşallah!"

Ünlü manken Ece Gürsel koronavirüse yakalandı

Son Dakika Magazin Ünlü manken Ece Gürsel koronavirüse yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ASİ: VÜRÜS ZATEN BU TİPLER.BUNLAR YÜZÜNDEN İNSANLIK YOK OLUYOR.NE EDEP NE HAYA. 7 1 Yanıtla
  • HE HE: KORKMAYIN BUNLARA BİRŞEY OLMAZ BUNLARIN KENDİLERİ VİRÜS ZATEN SENİ BENİ HERKESİ GÖMER BUNLAR , BİR ELLERİ YAĞDA , DİĞERİ KAYMAKTA AYAKLARIDA BALDA BELEŞ ZEVKLİ HAYAT GEL KEYFİM GEL 6 0 Yanıtla
  • eleştirmen: vürüs zaten bunlar 6 0 Yanıtla
  • CİZRELİ: TOPLU ALANLARDAN UZAK DURALIM,VAKALAR ÇOK ARTIYOR İSTANBULDA, BAŞKA İLLERDE KIRMIZI OLAN YERLERDE KISITLAMALAR VAR,İSTANBUL KIPKIRMIZI ACİLEN CUMARTESİ SOKAK YASAKLARI GERİ GELMELİDİR,ÖZELLİKLE TAKSİM BEYOĞLU ÇOK RİSKLİ TAKSİM HASTANESİ DOLDU,CİHANGİRDE ESNAFLAR ÇOK TEDBİRSİZ HES KODU SORULMUYOR,MASKE TAKMIYOR İŞLETME ÇALIŞANLARI,HER MEKAN AĞZINA KADAR DOLU 3 0 Yanıtla

Advertisement