Ünlü Futbolcu Fena Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Futbolcu Fena Yakalandı

Ünlü Futbolcu Fena Yakalandı

Geçen yaz eşi Cansu Metin'den boşanan futbolcu Tümer Metin, önceki gece kumral bir kadınla objektife yakalandı.

11.10.2012 06:03  Güncelleme: 22:34

Geçen yaz eşi Cansu Metin'den boşanan ve daha sonrasında bu konuyla ilgili bir kaç defa haber olan eski futbolcu Tümer Metin, önceki gece kumral bir kadınla objektife yakalandı. Gazetecilerden kaçmaya çalışan Metin, trafiği birbirine kattı.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Tümer Metin, önceki akşam kız arkadaşıyla Nişantaşı'ndaki Sess'teydi. Bar çıkışı meçhul güzelle Porsche marka aracına binen futbolcu, habercileri fark edince nasıl kaçacağını şaşırdı. Gaz pedalına yüklenip uzaklaştıysa da Şişli'de trafik ışıklarına yakalandı ve durmak zorunda kaldı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Artık kaçış şanslarının kalmadığını anlayan ikili yüzlerini saklamaya çalışırken, arka koltukta oturan arkadaşları ise şaşkın gözlerle olan biteni izliyordu. Tümer Metin, yeşil ışık yanar yanmaz soruları yanıtsız bırakarak aynı süratle gözden kayboldu.

ADI BİR ARA AYŞE ÖZYILMAZEL İLE ANILDI

Ali Taran ile ayrıldıktn sonra epeyce bir süre sıkıntılı günler geçiren Ayşe Özyılmazel'in eski milli futbolcu Tümer Metin'le aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz aylarda 16 yıllık eşi Cansu Metin'den boşanan Tümer'le Özyılmazel'in aşkının çok yeni olduğu, çok yakın arkadaşları dışında kimsenin bilmediği söyleniyordu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Futbolcu Fena Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement