Ümit Kantarcılar'dan İhanet Sonrası İlk Açıklama - Son Dakika
Magazin

Ümit Kantarcılar'dan İhanet Sonrası İlk Açıklama

Ümit Kantarcılar\'dan İhanet Sonrası İlk Açıklama

Boşanma aşamasında olduğu eşi Gamze Topuz tarafından ihanete uğrayan Ümit Kantarcılar, "Çocuğumun annesidir, fazla konuşmaya da gerek yok" dedi.

11.10.2015 14:53  Güncelleme: 14:55

Boşanma aşamasında olduğu eşi Gamze Topuz tarafından ihanete uğrayan Ümit Kantarcılar, suskunluğunu bozdu. Genç opyuncu "Bunların muhatabı ben değilim. Çocuğumun annesidir, fazla konuşmaya da gerek yok" dedi.

İHANETİ AFFETMİŞTİ

Kızları için evliliklerine ikinci şans veren Kantarcılar, eşinin ihanetini bile bu uğurda affetti. Çeşme'de tatil yaparak "Her şey yolunda" mesajı veren Gamze Topuz ile Ümit Kantarcılar'ın arası ikinci bir ihanet yüzünden yine açıldı.

OYUNCU TOPKURUR İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Topuz, bu kez de oyuncu Fırat Topkurur ile bir kafede görüntülendi. Konuyla ilgili 15 gündür suskun kalan Kantarcılar, önceki akşam ilk kez konuştu.

"KENDİMİ TUTMAK ZORUNDAYIM"

Genç oyuncu, Gamze Topuz için, "Sessiz kalmamın nedeni çocuğumuzun etkilenmemesi. Çeşme'de barıştık, ancak bu olay yaşandı. Neticede kızımın annesi ve konuşmamak için kendimi tutmak zorundayım çünkü konuşursam kötü olur."

Son Dakika Magazin Ümit Kantarcılar'dan İhanet Sonrası İlk Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mustafa: evli cocugu oldugu halde kocasini 2 kez aldatan aciz insan mahkemede utanmadan kizimi istoyorum der hak etmedigi kizini evladinin yuzune nasil bakiyor nasil esini aldatip yuzune bakiyor yuzsulugun ta kendisi 81 1 Yanıtla
  • Yüksel aşık : ayıp halendaha çocugumun annesi diye konuşuyorsun erkeklik diye bişey yokmu sende 9 34 Yanıtla
    Güleryüzlü: Kadın adamı aldatmış beyefendi 3 1
  • hihi: gurur bak be gerçi bakılacak gurur kalmamis 6 6 Yanıtla

Advertisement